VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.935
Novi dokup

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

gazprom mislim da si kupio jučer a ne danas? Danas je neki specijalac prodao po 330 jer je htio uletit u dlkv nakon 40% rasta.

p.s. nisam znao da je moguće davati zbirnu ocjenu 8% ovdje toliko želepad da se bilo kakav pro vijadukt komentar smatra veleizdajom posljedičnim stiskanjem thumb downa

Taj ”specijalac” je na vrijeme vidio da se bid topi.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Evo tresem se, kaže ovaj Josif koji nikad ne kupuje da se bide topi. Erste podebljao i debljat će se još dugo a onda diže ljestvicu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Jožek je vjerojatno mislio na bid DLKV-a…pa je zato stao

beti

Nekima nikako nije jasno da je viadukt najbolji građevinar trenutno i na duži rok, zato Erste skuplja, a sad si je već iprosjek znatno podigao i vjerujem da se vrti tu negdje gdje se i postavlja a to je između 310 i 320. Neda on ispod i neće. Više puta dokazano. Kao što samrekao do kraja tjedna je na 15 000 komada.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma svima je jasno, već i ptice vani pjevaju, ali su ljudi izmučeni sa stalnim rotažama dionica, ulijeću iz sektora u sektor, nemaju povjerenja i tak….ali ne bude kasno ni na 500 kuna, vidjet ćete
to je ono kaj sam rekla, aj da se čujemo za godinu dana

beti

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 14.977
još malo pa 15000

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Evo tresem se, kaže ovaj Josif koji nikad ne kupuje da se bide topi. Erste podebljao i debljat će se još dugo a onda diže ljestvicu.

kad cijena pukne na dolje onda neki kupci prestanu kupovat ili kupuju na nizoj razini..

Možda je kupio određenu količinu i decit!!!!

PS Ajmo poznavatelji u VDKTU…što radi tvrtka SPEGRA na gradilištima koje je ugovorio VDKT, a nebi rekao da su koperanti ili podkoperanti!!! To me jako zanima! THX

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pa vdkt i spegra rade zajedno na puno gradilista…sta je tu cudno???

Pa vdkt i spegra rade zajedno na puno gradilista…sta je tu cudno???

Samo sam pitao, čudno mi je bilo to da na xy gradilištu krene SPEGRA i označi gradilište na ploči …. što se radi, tko, inves. nadzor… pa nakon mjesec dva imamo VDKT…To mi djeluje neobično i zagonetno!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

tako je…kada ulaze u poslove zajednicki, podjele etape gradnje, npr. 1-2 etapu pegra, 3-4 etapu viaduk….

Nadam se da ti je sada jasnije sve….

New Report

Close