VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/jcYlzx8GaqNFXVO5dOWcdw==.pdf

šta ćemo sad? U minusu bit ili?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Vrijednost radova 27 i pol miliona kuna. U minusu smo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Srećom da uvijek postoje kamikaze koje ulijeću tek na +12% na mnogim dionicama. Tamo sam baš dobro prošao. Ovo skupljam li ga skupljam.
Vdkt [emo_palacg]

ESB se umorio od kupnje [emo_smijeh]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

VDKT mora na žalost nositi teret cijele građevine. Ipak šokiran sam kad usporedim pad recimo VDKT i brodara. Brodarima cijena padne za 4x (koji su svi do jednog u debelim minusima) a VDKT (koji posluje s dobiti) za >10x?!

4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 14.890
I dalje se dokupljuje

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Da, prošli tjedan je bio dosta aktivan, mislim da će sutra prijeći 15 000 komada. A i dalje ima onih koji jeftino daju. Bogu hvala 🙂

Pozdrav,

danas sam kupio 13 dionica po 344 i uredno mi je pridodato portfelju, uz uobičajeni izvještaj o transakciji.
Međutim, ako na gledalici pogledamo današnje transakcije s VDKT vidimo samo sljedeće:

VDKT-R-A
330,00
22
15:36:07
VDKT-R-A
330,01
6
15:36:07

Zabilježene su samo ove dvije transakcije, a ja sam trgovao ujutro.
Također, kao najviša cijena u današnjem pregledu se vidi 330,01 a ja sam platio 344.

Jel mi netko može reći u čemu je ovdje kvaka?

Neka pokupi slobodno sve što se mene tiće
biti će ih još manje u opticaju…
moje nece dobiti… a vaše još bolje ..nekako sam zavolio ovaj
fond imam više povjerenje u njega nego one koji kupe pa odmah prodaju za burek zaradu..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

gazprom mislim da si kupio jučer a ne danas? Danas je neki specijalac prodao po 330 jer je htio uletit u dlkv nakon 40% rasta.

p.s. nisam znao da je moguće davati zbirnu ocjenu 8% ovdje toliko želepad da se bilo kakav pro vijadukt komentar smatra veleizdajom posljedičnim stiskanjem thumb downa

Treba uzeti u obzir i mogućnost da se vdkt uvrsti u crobex sada kad se bude delistirao viro. A sigurno će biti uvršten na sljedećoj reviziji

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Bit će super i kad počne val zapošljavanja na proljeće opet

beti

New Report

Close