VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Gklemenc možda sam dosadan no nisam primjetio da se vi razbacujete kakvim biserima od postova

Što se tiće da fond neće zauvjek kupovati .
kupuje već tjednima oćito mu paše ova cijena po kojoj mu ljudi prodaju…
baš mi je žao vas mora da bi silno htjeli ući ali ste škrti pa vas moji postovi iritiraju..
Ostat ćete vani ili ćete kupovat po skuplje drugo i ne zaslužujete
A ja ću i dalje pisati kolega pišem ovdje godinama i ne namjeravam uskoro otići

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ODAKLE TEBI TAKVE informacije,jel ti radiš u fondu'? molim te nemoj drukati i navlačiti ljude, to je kazneno odgovorno!

Kolega krupna slova su nepristojna nedostaje vam kulture ako mislite da ja drukam odite malo na INGRU…Ja da bi prekršio zakon trebam prvo kupovati ili prodavati
dionicu što niti jedno ne ćinim
meni prijetite kazneno koji ste vi nemam rijeci kakvo bi vas nazvao ….

Kolega Gklemenc možda sam dosadan no nisam primjetio da se vi razbacujete kakvim biserima od postova

Što se tiće da fond neće zauvjek kupovati .
kupuje već tjednima oćito mu paše ova cijena po kojoj mu ljudi prodaju…
baš mi je žao vas mora da bi silno htjeli ući ali ste škrti pa vas moji postovi iritiraju..
Ostat ćete vani ili ćete kupovat po skuplje drugo i ne zaslužujete
A ja ću i dalje pisati kolega pišem ovdje godinama i ne namjeravam uskoro otići

Ma sve 5. Ja samo kažem da sigurno nebi kupio dinicu jer mi netko tako na ovom ili onom forumu kaže. Inače ja sam ušao u VDKT na 240kn i do sad nekoliko puta prodavao (350 i 365) i ponovo kupovao po 322. Mene ovo sitno vrludanje uopće ne opterečuje. Čak mi i odgovara. Nemam šta bisere postat jer biserom ne smatram post tipa ERSTE Bank skrbnički +254 i tome slični

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Nema problema kolega sve5..ja ne nagovaram na kupnju da me se ne bi krivo shvatilo ..prije bi rekao da zastupam stav da ne treba prodavat narocito ne ovako jeftino nekakvom fondu da on zaradi na dionicama.
Probajte i vi mene shvatit ja stvarno dugo i puno postam ovdje pa i moji postovi ne mogu uvjek bite neznam kakva dijela..neki su dosadni neki loši neki dobri tako to ide nitko nije savržen..pozzz

Uskoro natjecaj za autocestu Banja Luka Doboj
http://www.business.hr/ekonomija/uskoro-natjecaj-za-autocestu-banja-luka-doboj

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ugovor o gradnji zagrebačke zračne luke

6.11.2012 15:03:00 | Autor/Izvor: NN/Koncept/Presscut

Zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić i direktor Zagreb Airport International Company Limited (ZAIC) Christophe Petit potpisali su ugovor o koncesiji za gradnju i upravljanje Zračnom lukom Zagreb. Bili su nazočni predsjednik Vlade Zoran Milanović, prvi potpredsjednik i ministar gospodarstva Radimir Čačić, predsjednik uprave Bouvgues Construction Group Yves Gabriel te predsjednik Uprave ADP-a (Aeroports de Pariš) Pierre Graf.

“Vjeruje se da će se Zračna luka Zagreb razviti u značajan regionalni centar koji će potaknuti investicijsku klimu i stvoriti novi zamah investiranja“, rekao je u uvodnom obraćanju zamjenik ministra Zdenko Antešić. Yves Gabriel se zahvalio hrvatskoj Vladi na povjerenju i istaknuo da se radi o dugoročnoj suradnji jer već 15 godina traje suradnja na gradnji Istarskog ipsilona kroz zajedničku tvrtku Bina-Istra. Pierre Graf je uvjeren da će nova Zračna luka u Zagrebu postati vrlo važnom platformom. Zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić i direktor Zagreb Airport International Company Limited (ZAIC) Christophe Petit potpisali su ugovor o koncesiji za gradnju i upravljanje Zračnom lukom Zagreb.

Premijer Zoran Milanović istaknuo je da je u otvorenom i korektnom međunarodnom natječaju odabran ponuditelj s najboljim uvjetima, sa svjetskim referencijama, znanjem i iskustvom te dodao kako se radi o partneru s kojim Hrvatska već ima dobra iskustva u poslovanju.

U gradnju će terminala koncesionar uložiti 236 milijuna eura, a država je, između ostalog, obvezna osigurati zemljište. Građevinske će radove izvoditi hrvatske tvrtke Viadukt i Zagorje Tehnobeton. Koncesija će trajati 30 godina i od nje će se u tom roku zaraditi 1,9 milijardi kuna. Cilj je da do 2015. novi terminal bude završen i da se broj putnika s dva milijuna na godinu poveća na pet milijuna.

http://limun.hr/main.aspx?id=868178&Page=1

marcello

Vaš link …

Viadukt preuzeo još jedan posao od Konstuktora.

Još jednom bravo, bravo

Vaš link …

Viadukt preuzeo još jedan posao od Konstuktora.

Još jednom bravo, bravo

Dobra vijest, ali nema reakcije.
Na burzi je tjedan žalosti!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Da na našoj burz stralno neka žalost ..sve rušenje cijena na malim prometima..

http://m.novilist.hr/PogledajClanak.aspx?id=637505&amp%3Bdatum=20121107

Izgleda da je Konstruktoru odzvonilo…6 mjeseci bez plaća i sada štrajk..
Pomalo svi njegovi poslovi dolaze Viduktu..Također jedan manje konkurent na
tržištu = opet više posla za nas…šteta ljudi 1200 radnika no neki budu našli
posla i kod nas..nama radnika nikad dosta a i posla izgleda..
Fond trenutno ne kupuje on pocisti do 365 pa se strpi par dana dok cijena splasne pa onda opet cisti sve odreda…

E vidite Data, kad sam ja to pisala na proljeće onda su me ovdje brisali više puta. Vama su sada pustili

beti

@ vpavlak8
Briše se i ostavlja bez jasnih kriterija, tako da se nemojte uzrujavati.

Osobno ne pratim Viadukt, ali evo jedne zanimljive informacije.

Zagrebački holding raspisuje nadmetanje za “Upravljanje odlagalištem Jakuševac”
Upravljanje odlagalištem Jakuševac

Procijenjena vrijednost posla je max. 150.000.000,00 kuna

Donesena je odluka o odabiru kojom se odabire Viadukt na koju je izjavljena žalba DKOM-u.

DKOM danas odbija žalbu Rješenjete tako odluka o odabiru postaje izvršna, te je omogućeno sklapanje ugovora.

Napomena : Nemam veze s Viaduktom, slučajno sam naletio na ovo na linkanim stranicama…

New Report

Close