VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel to i dalje erste kupuje?

vjerovatno. Sad treba vidjeti hoće li se odbijati na dole jer smo više puta bili na 369 kuna i nije probilo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Da bumo vidili zanji puta kad je probijao 370 nije bilo izvješća poslova i odlićnog ćlanka u Forbresu gdje smo ćuli od samog direktora VDKT koliko stvari dobro stoje i da imamo 2 godine unaprjed posla..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Da bumo vidili zanji puta kad je probijao 370 nije bilo izvješća poslova i odlićnog ćlanka u Forbresu gdje smo ćuli od samog direktora VDKT koliko stvari dobro stoje i da imamo 2 godine unaprjed posla..

ili ipak ne, a nadao sam se da cemo probit danas 370

Evo nije mi jasan ovaj prodavać na kraju
cijeli dan je mogao komotno prodat po 360 i više
i onda u zadnjoj minuti trgovanja proda po 340..koji lumen[emo_smijeh][emo_smijeh]
Bezveze baci lovu u vjetar ..ili je htio srušit cijenu na kraju ili ima para na bacanje…

Evo nije mi jasan ovaj prodavać na kraju
cijeli dan je mogao komotno prodat po 360 i više
i onda u zadnjoj minuti trgovanja proda po 340..koji lumen[emo_smijeh][emo_smijeh]
Bezveze baci lovu u vjetar ..ili je htio srušit cijenu na kraju ili ima para na bacanje…

Ništa on nije bacio u vjetar zna da će biti puno jeftinije pa rasprodaje kasnije će dokupiti veći broj dionica za isti keš.

ne bih se složio…ćista manipulacija cijenom…to što ti veliš da on nešto zna nezna on ništa kao ni mi ostali…

ne bih se složio…ćista manipulacija cijenom…to što ti veliš da on nešto zna nezna on ništa kao ni mi ostali…

4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 14.672 3,21 Skrb. račun + 257

al DATA možda ipak netko nešto zna[emo_namigusa][emo_namigusa]

Opet je fond pokupio dionice iz ruka naivnih…
Sad se genije postavio na prodaju sa 6 dionica na 343 samo bili srušio cijenu
da se nastavi ukrcavati…budemo vidili koliko ljudi bude još prodalo jeftino
koje navlakuše prvo na kraju lupi da spusti cijenu …a sad na poćetku pokušava sa par dionica isprovocirati nižu cijenu…

Mnogi su ostali bez svojih dionica ..
samo nastavite prodavat bar vaše nećemo više
vidjeti u opticaju nakon što ih fond pokupuje..

ODAKLE TEBI TAKVE informacije,jel ti radiš u fondu’? molim te nemoj drukati i navlačiti ljude, to je kazneno odgovorno!

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Opet je fond pokupio dionice iz ruka naivnih…
Sad se genije postavio na prodaju sa 6 dionica na 343 samo bili srušio cijenu
da se nastavi ukrcavati…budemo vidili koliko ljudi bude još prodalo jeftino
koje navlakuše prvo na kraju lupi da spusti cijenu …a sad na poćetku pokušava sa par dionica isprovocirati nižu cijenu…

Mnogi su ostali bez svojih dionica ..
samo nastavite prodavat bar vaše nećemo više
vidjeti u opticaju nakon što ih fond pokupuje..

Gosp data. Već ste pomalo dosadni s tim fond kupuje idemo u nebo. Ok. Skuzili smo. Ali kad Erste nije kupovao 3 dana dionica se uopće nije micala. Pa neće ni oni kupovati vječno.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Data,

ljudi iz fonda su vrlo lukavi i vješti i za razliku od nas, služe se kojekakvim tehnikama, a za to su školovani i osposobljeni. Mi se možemo othrvati samo svojim karakterom, jer koliko vidim ostajemo ovdje samo mi kojima nije sila prodavati za kruh…dočekat ćemo ono šta čekamo..
i slobodno nek provociraju…..koliko god žele. svatko ima svoj cilj

beti

New Report

Close