VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa to smo shvatili da Viadukt neće graditi pelješki most.

Kolega opet iznosite neistine
otkud vi znate da VDKT nebi trebao radit most
aktivni ste i na Ingri vidim sa svojim izmišljotinama
kolega sve se vraća sve se plaća….doći će i vama na naplatu
od onoga gore…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ovaj s skrivenim nalogom uopće ne prodaje,nego se naštimava da druge netjera na prodaju,cijelo vrijeme mjenja razine čas ovak čas onak,očito je to ERSTE u igri…da što više pokupe dionica,trenutno ne znam puno boljih dionica na burzi za ulaganje od VDKT.

cash je cash,a sve ostalo je sex!

eno vam po 320 pa lupajte po kupnji

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Manipuliraju manipuliraju …ali mi imamo svoje poslove već dogovorene za par godina unaprjed bumo vidili kako će drugi proći koji nisu dogovorili ništa
doći će maca na vratanaca ..ovi pokušaji rušenja ništ ne znaće bitno da smo u jakoj sposobnoj firmi…vidim vlada reže kapitalne projekte ..
ja bi se brinuo da sam u nekoj druigoj dionici…
mnogi će htjet ovdje naći siguru luku…

@ Data

– navedi jednu neistinu koju sam bilo gdje rekao.

Koliko ja znam Hrvatska Vlada i Viadukt su se nagodili jer se pelješki most ne gradi.

Ako se dobije lova od EU fondova, onda ide natječaj i najpovoljniji dobiva posao.
Čist sumnjam da dušebrižnici iz EU nisu bacili oba oka na most, nešto bi stalno u zadnje vrijeme ulagali u našu infrastrukturu, naročito ako im damo svoju lovu ( ne dobiješ svu lovu od fondova).

Moguće je da će Viadukt graditi Pelješki most, isto kao što će ga IGH projektirati.

Zato Vam dionice sinergijski rastu.

lp [emo_zloban]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

IGH stoji lošije od VDKT-a….uglavnom nevezano sad za pelješki most,politika je u zadnje vrijeme takva da VDKT dobiva sve moguće poslove,koji se objave!

pozz

Naslovnica Forbesa intervju sa Joškom Mikulićem!!!

Baš sam htio pitati da li bi netko kupio Forbes i napisao ukratko šta govori Mikulić. Za nas koji trenutno nismo u hr.

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_cool]

Naslovnica Forbesa intervju sa Joškom Mikulićem!!!

Kolega Hasufefer prestanite se sramotiti tvrdite da niste rekli neistinu ..na prošloj strani vaša izjava glasi “Pa to smo shvatili da Viadukt neće graditi pelješki most.”
Na sljedećoj strani vaša izjava “Moguće je da će Viadukt graditi Pelješki most”
Kolega samo 3 sata kasnije tvrdite suprotno..
kakva vam je to nova izjava”Koliko ja znam Hrvatska Vlada i Viadukt su se nagodili jer se pelješki most ne gradi”
opet lažete vlada se nije nagodila sa nikim da se most ne radi …most će se radit itekako
i još navodite kako niste lagali u prvoj izjavi i
i priznajete da ne znate oće li radit most ili neće…
Kolega muljate koliko ste dugi i široki..to što ide novi natjećaj ne znaći da VDKT ima teglenicu i stoga jedini u ovom dijelu evrope može konstruirati taj most.
tako da je šansa da će gradit most poprilićno velika..

Vidio da samo Opija slikaju, postao ljubomoran, pa naručio fotomontažu.

lp [emo_ooooo]

– i da opet lažem

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Gospon Data… samo da Vam velim
svojevremeno su me nagovarali i uspjeli nagovoriti
da prodam KORF na 40 kuna….plakala sam…
znam da nije usporedivo, ali više mi se ne plače.
jel Vam jasno sada, nema šanse da prodam viadukt …….
i molim boga da mi dođu neki novci da mogu još kupiti.
ajde me pitajte za godinu dana kako sam

beti

New Report

Close