tj kolega nije važna cijena već želim reći da netko ima povlašteni info i onda mali dioničari zapnu na nekoj cijeni.
znaš ono. sell on the news
P.S. Moramo svi biti ravnopravni
Od gosp. over25: Cijena bi danas trebala biti 120-150kn nakon izlaska ove vijesti i relativnog dobrog izvješća cijena treba ići gore.
Od gosp kirlinga:realna cijena (vdkt) je 300 kn.
[emo_smijeh] Mene ovakvi postovi strašno nasmijavaju. Dajte nek mi jedan od vas objasni kojom metodom valuacije je došao do gornjih cijena. Jer se razlikuju skoro 100-130%. Strašno me zanima. I nemojte mi pisati nešto općenito. Zanima me koja je metoda točno korištena?
kod mene grah. onako osjećaj i tako to. Ja nisam rekao da je realna cijena 300 kn, ja sam rekao da nikad nije niti smjela ići ispod te cijene s obzirom na sve ali je otišla kao i sve i svašta što je otišlo neselektivno tako je i VDKT. Sad selektivno raste vođen jakim kupcem i pregršt poslova.
kod mene grah. onako osjećaj i tako to. Ja nisam rekao da je realna cijena 300 kn, ja sam rekao da nikad nije niti smjela ići ispod te cijene s obzirom na sve ali je otišla kao i sve i svašta što je otišlo neselektivno tako je i VDKT. Sad selektivno raste vođen jakim kupcem i pregršt poslova.
Pošteno. Ali nemojte spominjati realne cijene onda ako neznate kako izračunati intrizičnu vrijednost. Realno je subjektivan pojam po metodi kojom vi računate.
Ma ja Vam idem onako gdje vidim potencijal. Zaista je lako. Intrizične vrijednosti? Na zse? Ovdje je kaos a u tom kaosu se da dobro zaraditi, još da su veći volumeni di bi nam bio kraj. Realno, vdkt ima jakog kupca, mnogo ugovorenih poslova ne treba mi ništa drugo nego zdrava pamet gdje ide Vdkt [emo_smijeh]
Ma ja Vam idem onako gdje vidim potencijal. Zaista je lako. Intrizične vrijednosti? Na zse? Ovdje je kaos a u tom kaosu se da dobro zaraditi, još da su veći volumeni di bi nam bio kraj. Realno, vdkt ima jakog kupca, mnogo ugovorenih poslova ne treba mi ništa drugo nego zdrava pamet gdje ide Vdkt [emo_smijeh]
A i važno je da će Viadukt sigurno preživjeti i još 2 godine krize što je upitno za druge građevinare u HR.
Po mom dva flagship građevinara u HR su sada i bit će još jači kroz godinu-dvije Vdkt i Hdel.
Poštovani,
Ovi novi objavljeni poslovi zaista ostavljaju čovjeka bez riječi. Više je suludo
komentirati potencijal ove firme. Jednostavno Viadukt je jedan jedini…
Samo se još nadajmo da će i dionica pratiti perspektivu firme.
Sveopće stanje je krajnje očajno. Nikako da se riješi EU i to me već pomalo frustrira. O gospodarskom stanju u Lijepoj našoj da i ne pričam. ZSE je, također, posebna priča. Tu se događaju zaista nevjerovatne stvari…
Samo neka Viadukt nastavi svojim putem i mislim da nema brige. Vlasnici moraju, jednostavno mislim da moraju biti nagrađeni za povjerenje u ovakvu firmu.
I da naglasim da sam ja jedan od onih koji su zahvalni cijenjenom kolegi DATA
na njegovim postovima. Dakle, ne mogu biti nagovoren da kupim neku dionicu… Ako zbog ničeg drugog onda zbog toga što imam dovoljno godina da odgovaram za svoje postupke. Svatko je odgovoran za sebe…
Srdačan pozdrav i ugodan vikend.
Samo neka Viadukt nastavi svojim putem i mislim da nema brige. Vlasnici moraju, jednostavno mislim da moraju biti nagrađeni za povjerenje u ovakvu firmu.
moraju? hoćete tužiti ZSE ako ne budu?
vjerovanja su za tržište religije, ne za kapitala..
Poštovani,
Ovi novi objavljeni poslovi zaista ostavljaju čovjeka bez riječi. Više je suludo
komentirati potencijal ove firme. Jednostavno Viadukt je jedan jedini…
Samo se još nadajmo da će i dionica pratiti perspektivu firme.
Sveopće stanje je krajnje očajno. Nikako da se riješi EU i to me već pomalo frustrira. O gospodarskom stanju u Lijepoj našoj da i ne pričam. ZSE je, također, posebna priča. Tu se događaju zaista nevjerovatne stvari…
I da naglasim da sam ja jedan od onih koji su zahvalni cijenjenom kolegi DATA
na njegovim postovima. Dakle, ne mogu biti nagovoren da kupim neku dionicu… Ako zbog ničeg drugog onda zbog toga što imam dovoljno godina da odgovaram za svoje postupke. Svatko je odgovoran za sebe…
Srdačan pozdrav i ugodan vikend.
Svaka čast na komentaru,što je je ISTINA je…[emo_palacg]
Hdel zbog strukture vlasništva nije zanimljiv nikome osim trejdera.
A VDKT će svojim FI pokazati svoj potencijal SADA ili NIKAD !
Što se tiče Tehnike, ona čeka još svoje bolje dane.
Po meni , pogrešna Uprava,i prevelik broj administracije, koči bolje rezultate…
Lijepo nam se razvila diskusija i postalo je ugodno. Prestala su loša i negativna razmišljanja pa ćemo lakše komunicirat, slažem se s Ajkulom u svemu i u vezi Date…..nije gubio ni nadu ni vjeru svih ovih godina. Sve dođe na svoje, svatko je morao otrpjeti svoj križ…
DATA dođite..
jeste li vidjeli graf? recite nešto