VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo danas to objavio i poslovni. Kasne dan

Konstruktor izgubio posao na gatu u Šibeniku

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Obavijest na ZSE, nju đob [emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Vaš link …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]Više nisu naivni mali dioničari da se veliki iskrcaju na ovu vijest.
Već je dionica odradila rast na osnovu ovih vijesti jer očito netko ima povlašteni info ,a i čeka se Q3.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Koji veliki?[emo_zacudjen] jedini veliki je na bidu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Koji veliki?[emo_zacudjen] jedini veliki je na bidu.

Pa ti koji su kupovali od 100 do 350 kn.

Aha. Pa slabo takvi neš prodaju. Ili su već sve prodali MAMBU koji je broj 5 s tendencijom postajanja 4 ASA.

Eto preko 50 miliona potpisanih novih ugovora
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/4RuOs3qUZZoJuJJdFlQ2UQ==.pdf

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Koja sam ja bud… pa vidio sam samo prvu stavku dalje nisam ni čitao, ovi su sklopili posla u ukupne vrijednosti cca 50 miliona kuna[emo_novac][emo_novac]

Ovo je za Uskok kao i cijela burza.Sad je još najbolje da izvješće bude super ludo,pa nek mi netko kaže da nisu imali povlašteni info.
Cijena skoci sa 100 na 300 dok su drugi padali.[emo_zacudjen]

I sad neki mali naivci(kao što sam prije nekoliko godina bio i sam) kupuje VDKT dok odabrani prodaju i ostane zaglevljen na relaciji 300-400 kn.

Koja blamaža!!!!

ovdje novi poslovi ne praetaju dolaziti…da ne povjeruješ morat ćemo zaposlit još radnika..iako smo narekordnom broju zaposlenih !!!
Pozdrav vlasnicima

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ja negovorim o ekipi koja je unutra već o ekipi koja bi danas ulazila.
Cijena bi danas trebala biti 120-150 nakon izlaska ove vijesti i relativnog dobrog izvješća cijena treba ići gore.

Na te dvije stavke cijena bi trebala biti preko 300 kn tj. sadašnja cijena.

lp

Ne znam kako razmišljaš ali zaboravljaš da je vdkt bio srušen najviše bez razloga i realna cijen mu je 300 kn da nije bio sustavno rušen. Tek iznad 300 se polako uračunavaju svi ovi silni poslovi kojih je svakim danom sve više.

New Report

Close