VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jesu se mali naredali ispod ovog “velikog” na 341[emo_vrtimise]

Jel se to meni čini ili je down trend u usporavanju? Ovaj skuplja po 150 komada unazad par dana, sutra preksutra ćemo vidjeti ima li promjena kod ERSTEa.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

HEP će u obnovu starih hidroelektrana 'upucati' pet milijardi kn

Tko će to graditi ?

Ne mogu reci sa sigurnoscu ali vjerojatno dalekovod barem prema drukerima na tom threadu sve poslove u svijetu povezane sa energetikom u bilo kom obliku moze dobit samo dalekovod.
[/quote]

A tuneli ?

Čujem da će to Skladgradnja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

A jesu se mali naredali ispod ovog "velikog" na 341[emo_vrtimise]

Jel se to meni čini ili je down trend u usporavanju? Ovaj skuplja po 150 komada unazad par dana, sutra preksutra ćemo vidjeti ima li promjena kod ERSTEa.

Ovaj što kupuje na 320kn ne mora biti erste već netko novi.U svakom slučaju vidjet ćemo kroz koji dan,

Čujem da će to Skladgradnja.

Bez natječaja ?

A jesu se mali naredali ispod ovog "velikog" na 341[emo_vrtimise]

Netko i dalje stalno dokupljuje samo sada lukavo po 320 kuna
stavio je blok na 345 i postavio se na kupnju i skida pomalo sa prodaje

Dali je to idalje Erste ne bih znao reći pošto je uzimao po 365 bez problema
ovaj je malo lukaviji…evo bas me zanima javite ako vidite naeku promjenu u top 10…makar je steta sto ne vidimo ispod top 10 biti će da se tamo trenutno dokupljuje….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ne kolega erste kupuje,vidjet cete u cetvrtak i petak.Juce i danas dokupili su cck400komada.

Zašto mu onda tako jeftino prodaju kad ionako plaća sve do 370…a dao bi on i više od 370 da mu same ribe ne skaću u mrežu…
Ja nažalost nemam mogućnost praćenja promjena u prvih 10
pa ako netko ima toćan info neka javi..
Ako je ovo toćno onda će oni koji sada prodaju kasnije opet plakati …
Tako je i bilo prije 3 tjedna kada sam upozoravao ljude da ne prodaju jeftino
pa nisu slušali a dionica eto im ode 25% gore pred nosom….
Nije mi jasno tko sada prodaje ??? Ako Erste kupuje

da vam pomognem a mogu vam i predočit ja prodajem i kupujem nikakav erste il neki drugi u zadnja dva dana

a kupac koji je podigao na ove razine ja mu se zahvaljujem samo šteta što je jedan igrač bio u igri

kupio sam i što sam prodao i sad se nadam da ovaj veliki kupac anonimni zna šta radi i da neće pustit baš puno niže od 300kn bar se nadam
pozdrav inače ovo je moja dionica od 2006god

lijepo je vidjet nekog tko tako dugo vjeruje u VDKT…
Onda ste prošli isto što i ja na ovoj dionici
No vidjet ćemo tko je pak novi anonimni kupac i što zapravo smjera..
Vi malo tržite u zadnja dva dana a neka
ja sam se ćudio od kuda nove dionice na prodaji

da vam pomognem a mogu vam i predočit ja prodajem i kupujem nikakav erste il neki drugi u zadnja dva dana

a kupac koji je podigao na ove razine ja mu se zahvaljujem samo šteta što je jedan igrač bio u igri

kupio sam i što sam prodao i sad se nadam da ovaj veliki kupac anonimni zna šta radi i da neće pustit baš puno niže od 300kn bar se nadam
pozdrav inače ovo je moja dionica od 2006god

A sad su mnoge stvari jasnije…[emo_novac]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Predotvaranje Kup 2226 Pro 833 !?

New Report

Close