VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Vdt me upozorio na grešku, ERSTE SKRBNIČKI kupio je 1444 komada po 345 kn, moje isprike. Dakle 1444 kom po 345kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

dali će ovi iz onog fonda odgovarat što su rasprodali onoliko tisuća na 110 kn

i dali će se utvrdit kome je je prodana i uspostavit veza trgovanja jer očiti kriminal je u pitanju

Ovom Ersteu nestalo love? Baš pametno. Ili će dokupljivat ili će prodavat s gubitkom ili mu svejedno. Sa svakih 10 kuna pada 100 000 kunića manja zarada. Alal mu vera.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja sam iskočio iz ovog vlaka na 350. Bilo je potrebno lagano ispuhivanje, ali i dalje ovo je odlična dionica. P/s 0,13 P/e 0,84 , p/b 0,67, di ćeš bolje. Kad se stabilizira ponovo ukrcaj, pa čekanje kakve dividende da kapne.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

@Kliring

to ti je taktika jer on sada ima do 350-360kn 600-700 dionica na prodaji koje ne bi imao da je rast nastavio onom brzinom, jer njega ionako nezanima 10, 20 pa čak ni 50 kn zarade po dionici nego 300 do 500kn zarade po dionici….

Znam Frka znam. Vjerovatno dokupljuje, ne vjerujem da je išta prodao, skuplja od malih koji su na prodaji, ne žuri mu se. Ja sam s pola ostao a s drugom polovicom sam opet na kupnji, valjda ovaj zna šta radi.

Eto to je opća sramota naše burze a i sistema trgovanja dionicama
da 250.000 kuna sruši cjenu sa 260 na 225
za što je porebno 1500.000 da naraste
to je skoro osam puta manji iznos potreban za rušenje nego da bi se postigao isti rast.. koji jad….Samo mnogi će se prevarit kad im odleti i biti će im
žao što su iskoristili brzu zaradu kad im ode 20% u jednom danu a VDKT je sklon tome…no svako sa svojim novcem neka radi što ga volja ..vidit ćemo za neko vrijeme koliko će ostati slobodnih dionica za trgovanje….
Tko god će htjeti malo veću kolićinu dionica masno će to plaćat..
Pozdrav vlasnicima!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ja sam iskočio iz ovog vlaka na 350. Bilo je potrebno lagano ispuhivanje, ali i dalje ovo je odlična dionica. P/s 0,13 P/e 0,84 , p/b 0,67, di ćeš bolje. Kad se stabilizira ponovo ukrcaj, pa čekanje kakve dividende da kapne.

Zanimljivo kako se ljudi uvjek pohvale kada zarade….
a nitko ne veli kako je izgubio…
baš me zanima što bi rekli oni koji su prodali po 280 prije 3 tjedna…

Kada ćovjek izlazi i ulazi u dionicu do je kao i sportska prognoza uvjek netko dobije
a večina izgubi..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

@ data

– moram na dijetu

– samo zeleno i nemasno

– malo sam pretjerao na ribolovu

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

HEP će u obnovu starih hidroelektrana ‘upucati’ pet milijardi kn

Tko će to graditi ?

@samobor1

Mujo.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

HEP će u obnovu starih hidroelektrana 'upucati' pet milijardi kn

Tko će to graditi ?

Ne mogu reci sa sigurnoscu ali vjerojatno dalekovod barem prema drukerima na tom threadu sve poslove u svijetu povezane sa energetikom u bilo kom obliku moze dobit samo dalekovod.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close