VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da bi se neko na silu iskrco na 310 – 311 kn!

Za sada teže!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Označavanje sustava TOP 10 dioničara na portalu MOJE DIONICE .hr nisu dobre.
Oznaka -9305…. ne može označavati poziciju 11.. niti crvenu boju. Za mene je -9305-
prodaja dionica- a ne oznaka pozicije 11…../ maknite oznaku , – / minus / a crvena boja nek ostane,
kao znak ispadanja.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 9.922 2,17 Skrb. račun +337

9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 10.066 2,20 Skrb. račun +144

I dalje se kupuje!

Neka se samo kupuje odlićna vjest da Erste kupuje ocito vjeruju u rast dionice i zauzimaju pozicije prije još večeg rasta..
sigurno imaju dobar info u svezi VDKT …..tko ce biti naivan da im
proda da zarade na njegovim dionicama…i po kojim cijenama ocito su spremni dobro platit…
Biti ce ovdje uskoro vrlo zanimljivo…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ajme ljudi ništa ne slušaju mogu si mislit kak je onima koji su prodali po 292 prije sat vremena
a sad je već na 320…

Kaj ste ćoravi erste ulazi i kupuje bez obzira na cijenu!!!

Tek na ovim razinama postaje zanimljivo,povecava se promet,ulaze novi igraci, izlaze spekulanti koji nisu mogli puno skupiti na nizim razinama(osim mene [thumbsup]) Tek se sad pocinje pisati po forumu,tek sad rulja pocinje primjecivati da se nesto desava… Mozda izvjesce bude jako zanimljivo,mozda se donese odluka o isplati dividende……ko zna [yawn]

Imamo i promjenu u TOP 10 HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D umjesto NEXE Grupe ….

Kako lik manipulira s nalogom od 1000 komada @ 89 kn [shocked]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Može jedno pitanje? Kako to da na TOP 10 na prvom mjestu UNIPOR GRUPA d.d. u STEČAJU–?
Zašto se ne diraju dionice stečajnog dužnika?…….tj. ne koriste se za naplatu putem prodaje
Zagrebačke burze…i da li je moguće da netko zapravo kupuje društvo u stečaju za jeftine
pare- kako bi se domogao udjela VDKT.a..?
Nije mi logično da stečajno društvo, ne poseže za ovako ČISTOM I JASNOM IMOVINOM…
ili pak, to isto društvo u stečaju napucava STEČAJNU MASU , na ovaj način ????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Može jedno pitanje? Kako to da na TOP 10 na prvom mjestu UNIPOR GRUPA d.d. u STEČAJU–?
Zašto se ne diraju dionice stečajnog dužnika?…….tj. ne koriste se za naplatu putem prodaje
Zagrebačke burze…i da li je moguće da netko zapravo kupuje društvo u stečaju za jeftine
pare- kako bi se domogao udjela VDKT.a..?
Nije mi logično da stečajno društvo, ne poseže za ovako ČISTOM I JASNOM IMOVINOM…
ili pak, to isto društvo u stečaju napucava STEČAJNU MASU , na ovaj način ????

ne mogu jer se vodi neki spor oko tih dionica ili tak neš… ne sjećam se točno ali neki spor je u pitanju

odgovor na vaše pitanje o UNIPORU ne zna ni sveti petar
znam da bi htjeli biti korisni no ne treba stvarno ..i ćoravi vide da se prašina digla i da će se
tek dići…rađe se opustite i uživajte u sljedećem razdoblju rasta koje nam sljedi…

Banke nas kupuju a oni sigurno znaju zašto a mi znamo odavno …čemu nabrajat
doslo je vrijeme da rastemo ima prostora do 4650kuna ohoho….

neke će dionice za koju godinu premašiti i svoje povjesne maksimume ova dionica
ima sve uslove za jako velik rast samo se opustite i uživajte…

New Report

Close