Ne treba zaboraviti i udio u konzorciju ZAIC za izgradnju ZLZ:
[rolleyes]
Savršena izvedba. [thumbsup]
data *
jedino ova cijena smješna malo
naprimjer gledam VIRO koji je koštao isto kao VDKT prije godinu i nesto ,a sada je preko 520 kuna…
Mi bi trebali biti barem toliko a i više shodno koliko je ova dionica pala sa 4000 kuna..
Što vrijeme bude odmicalo bit će veće nervoze na kupnji, a to je koliko je meni znano uskoro!
inverter,
malo je DATA nespretno usporedio ove dvije dionice – kompanije, međutim, kad cijena VDKT dođe na razinu VIRA nadam se da ćete staviti tri plačka zašto nisam kupio VDKT!
PS Budem Vam fw ovaj post
[cry] [lol] [thumbsup]
Nema problema kolega Inverter…
Nijedna dionica se u biti se ne da uspoređivat shodno dobivenim poslovima VDKT bi sada trebao vrijedit trostruko..
Sto se Vira tiće cjeli njegov uspjeh poćiva na neprirodno velikoj dozvoli izvoza šećera u EU koju smo dobili iz EU prije par godina….svake godine se odluka ponovo pregledava i može se ukinuti bilo kada..
Sto ce biti sa Virom kada se to desi kome će on prodat silni šećer….Eu sigurno više ne..to će biti njegov kraj ako se to desi..
Radi se o malo neprirodno velikoj kolićini šećera ..slućajno znam ljude koji su radili na dobivanju dozvole od EU
psssssst! dionica raste, samo nemojte nikom reći, ona me jako veseli u zadnje vrime
mada sam suze ronio kad je pala na 100 a ulaz bio na 220 kuna,
imam dionice vdkt i nije nagovor na kupnju ili prodaju ,samo ja znam da je ne namjeravam prodat
pogledaj malo moje poruke na forumu, vidjet ces da sam prilicno dosljedan sto se tice gradjevinara. dugo me uopce nisu zanimali, a neke su izgleda samo oni zanimali i nisu se dobro proveli.
Dečki, ugodan vikend……zaslužili ste odmor!
VDKT ….da ako analiziramo koliko ima otvorenih poslova koji su u tijeku, to je zasigurno dionica koja obećava….dugo je stagnirala, pa čak i predugo…pogledajte povijest…
Promjene TOP 10 DIONIČARA VDKT : 21.09.2012.
10. IN ——–skrbnički ERSTE ………………………9585
out ……..osnovni račun- BERKET IVAN ……….-9305 ……..Što se dogodilo, i kad je
prošlo cca 2.5 MIL kuna transkacija ? / po 275,00 /
opasno se nešto ovdje kuha mogla bi dionica uskoro eksplodirati u stratosferu !!!
Evo nesto za desert …jos jedan posao koji smo nedavno dobili a nije spomenut
Sanacija sjevernog mosta »Rječina«
oko 3.4 milja kuna sa PDV
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews%5Btt_news%5D=179785&cHash=328826e737
Promjene TOP 10 DIONIČARA VDKT : 21.09.2012.
10. IN ——–skrbnički ERSTE ………………………9585
out ……..osnovni račun- BERKET IVAN ……….-9305 ……..Što se dogodilo, i kad je
prošlo cca 2.5 MIL kuna transkacija ? / po 275,00 /
vjerovatno preknjižba na skrbnički račun a možda i margin radi dokupa