Danas opet nismo imali ništa trgovanja…
Za ulazak u Crobex uvijet je trgovanje u barem 90% trgovinskih dana. Onako od oka, mislim da nemamo
taj rezultat. U zadnjih 20 dana imamo 15/20 što je tek 70%…
Mislim da u ovih tekućih šest mjeseci nećemo zadovoljiti ovaj uvijet. Šteta…
Ulazak u Crobex i sve što on donosi sa sobom jako bi dobro došlo našoj dionici. Neka, valjda će biti
slijedeći put.
Srdačan pozdrav svim kolegama !
Može li netko od cijenjenih reći koje prihode i dobit očekujete u Q3? Vidim da ima štovanih koji to spominju i volio bih znati s kojim argumentima raspolažu. Mislim da je to dugoročno najkorisnije i radi objektivnog praćenja.
LP
naj bolji građevinar i naj podcjenjeniji
@Andy
Prethodna FI govore sama za sebe. A nije nikakva tajna da su mnogi poslovi dobiveni i da se tek trebaju odraditi uz ove što su u tijeku.
ffffffff, znači institucionalni investitori čekaju da cijena JAKO NARASTE,kako bi mogli početi kupovati..
jer drukčije ne bi mogli opet biti u minusu…a to je smisao ulaganja ….pa, ima logike, fakat.
Naravno Bosanci opet nesto zaj…. ne mogu se dogovoriti ministar i pomocnik…
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/102068-Viadukt-graditi-most-Savi-miliona-eura-skuplju-ponudu.html
Ali ja mislim da je to viaduktovo!
Cestitam na novom poslu mogla bi i cjena skocit shodno da je vjest o novom poslu dosla
iza zatvaranja burze…
Cestitam na novom poslu mogla bi i cjena skocit shodno da je vjest o novom poslu dosla
iza zatvaranja burze…
Vijest je stara bar 10ak dana.