VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovane kolege,
Moja malenkost dijeli Vaše oduševljenje kvartalnim izvješćem.
Zaista je lijepo i ugodno zadnjih mjesec dana imati naše dionice. Prisutan je konstantan rast od 196 kn (20.06.) pa sve do 250 kn. Uz sitne korekcije. Točno kako treba…
Imam jednu zamolbu za Vas cijenjene kolege…
Zanima me mišljenje svih Vas, da li će Viadukt u 9. mjesecu ući u sastav Crobexa ?
Jasno je da to ide po izračunu za cijelo razdoblje i da ima još vremena ali me zanimaju procjene jer
valjda je to još jedini segment koje Viaduktova dionica nema.
Pred ulazak u Crobex sve dionice rastu. Pomno sam to pratio svaki puta (Belje, Vupik…).
Jedno mjesto je rezervirano za INA-u. A druga dva ?
Unaprijed hvala na odgovorima.

Srdačan pozdrav drage kolege !

Molio bi sve kupce koji su na bidu ove dionice da se povuku na razine 200-205 kn

pa ovaj što štopa i nedopušta rast nek nam prodaje po navedenim cjenamajer isto će stiskat do tih razina u idućih nekoliko dana
zato aj da si smanjmo svi gubitke i da ubrzamo proces

Hoćemo li uskoro dobiti još jedan posao?
Vaš link

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Hoćemo li uskoro dobiti još jedan posao?
Vaš link

znači most koji vrijedi 15 mil. se neće gradit za 20 mil. nego za 25 mil.
sve je isto samo njega nema…

25 mil € posla koje će po svemu sudeći morati dati Viaduktu. Nije loše [thumbsup]

[znači most koji vrijedi 15 mil. se neće gradit za 20 mil. nego za 25 mil.
sve je isto samo njega nema…

Prije će biti da su se ovi preračunali pa se izvlače

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Tko će graditi na kraju most Svilaj, na granici Hrvatske i BiH, predmet je razgovora i resornih ministarstava dviju država. Postoji mogućnost da se novi ugovor sklopi s drugim najpovoljnijim ponuđačem koji se javio na međunarodni natječaj za tu investiciju – Viaduktom.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Moje pohvale za izvješće. Naravno, očekujem iduće izvješće još iscrpnije od ovog…

Mene zanima – da li su VDKT – počeli kupovati institucionalni investitori- ako jesu- koji- ako nisu-
zašto….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

evo ti razloga
Ekv. tržišna
kapitalizacija (000)*: 107.810
triba tu još papati i rasti dionica

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Lijepo je bilo vidjeti bid na 250,00 nakon dugo dugo vremena. Optimistički sam raspoložen i jedva čekam slijedeća izvješća kad se budu akumulirali svi poslovi potpisani prošlih mjeseci.
Nedostaje još smo malo više likvidnosti… Nadajmo se da će investitori prepoznati u skorije vrijeme
potencijal ove firme, te da će se i to izmjeniti. Zaista je šteta što bude dana kad se uopće ne trguje našom dionicom.
Srdačan pozdrav Dati i ostalim uvaženim kolegama !

Netko se već danima automatski diže do 250kn, ako netko mora prodati, samo neka ga digne na 250 i ima 100 kom za iskrcaj po toj cijeni.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close