Postovani kolege je li netko bio na skupstini?
Ne toliko zbog odluka nego da malo prenese atmosferu, kako "dise" uprava itd…
Zna li itko dali je Viadukt imao predstavnika na nedavno održanom Lybia Build-u 2012?
Kad bi imalo tamo što za pojest i popit možda bi više ekipe došlo.
odkuda kada nemaju novaca, dobavljačima duguju po godinu dana ali srećom danas ovrhe idu puno brže nego prije para godina.
Jedno je nekome dugovati a drugo imati para, mislim da je znakovito da Viadukt nije u grupi građevinara koje vlada misli spašavati.
Vaš link
Kad ga i ne treba spasavat !!!
Viadukt je već dobio sve moguce
poslove + 100 milja dobiti na zadnjem izvjescu !!!
Data, na kojem, šestomjesečnom 2012?
ma kakav je ovo jal na viadukt topic-u?
Poanta ovog kutka Poslovnog foruma je razmjena informacija u cilju boljeg informiranja sudionika TK radi donošenja financijski smislenijih i boljih odluka.
Očito da oni koji se motaju ovdje, veliki građevinari, nemaju pojma što je Lybia Build, da znaju nebi na moj upit odgovarali sa topovima kao ocjena komentara.
Odgovor sam morao pronaći na drugom mjestu.
ma kakav je ovo jal na viadukt topic-u?
Poanta ovog kutka Poslovnog foruma je razmjena informacija u cilju boljeg informiranja sudionika TK radi donošenja financijski smislenijih i boljih odluka.
Očito da oni koji se motaju ovdje, veliki građevinari, nemaju pojma što je Lybia Build, da znaju nebi na moj upit odgovarali sa topovima kao ocjena komentara.
Odgovor sam morao pronaći na drugom mjestu.
A kolega ovaj forum mi se više čini kao razmjena humora, viceva i slično…
Nego da li bi mogao podijeliti informaciju s nama jer ja sam povodeći se tvojim upitom tražio, ali nisam našao za 2012. Vidio sam da ih 2010. nije bilo što je šteta.
Inače ima li kakvih informacija iz Libije o Vdkt-u? Znam da je opće stanje u Libiji još jako konfuzno i da se dosta stranaca još nije vratilo. Dobro je biti prvi u Libiji nakon rata i početi raditi.
@VoraX
I jesu bili?
Nemojte biti lijeni odvrtite dva mjeseca unazad i procitajte ima hrpa dobivenih poslova + informacije nastavku i daljnjim poslovima u libiji…
Uglavnom sve pet…
šestomjesećno izvješće još nisam vidio no bio sam na godišnjem pa i neznam dali je izašlo..
Malo je slabiji promet ali to je i ocekivano.Na ovim razinama ima malo slobodnih dionica,mora se podignuti na +300kn za veci ukrcaj.Po meni odlicna prilika za ulaz,lp