Trebamo slavit dok je Crobex pao 15% mi smo pali skoro 40%
[shocked] juhu huhu juhu [shocked]
Pogledaj malo promete na kojima je pao.
VIADUKT SKLOPIO POSLOVA u iznosnu koji je veličine kao DRŽAVNI PRORAČUN a u mjesec dana izgubi na vrijednosti 40%
kakva je to igra
cijela firma vrijedi 80 milja kn na burzi hehe
zrokano ko i Ingra, a bar od ingre valjda vrijedi više
cijela firma vrijedi 80 milja kn na burzi hehe
zrokano ko i Ingra, a bar od ingre valjda vrijedi više
E sad pazi ovo sama TEGLENICA JE PLAĆENA 100 MIL KUNA
tu postoji točno toliko razloga i za rušenje ove dionice
Gdje je završilo 32.408 dionica?
Završile su kod DOVOĐA IVICA .On je sada vlasnik tih dionica i 3. je dioničar VIADUKTA.
Inače je gosp. DOVOĐA kooperant Viadukta,sjedište mu je Novi Vinodolski, i mali je obrtnik.
Tko zna kaj se tu dešava???
Završile su kod DOVOĐA IVICA .On je sada vlasnik tih dionica i 3. je dioničar VIADUKTA.
Inače je gosp. DOVOĐA kooperant Viadukta,sjedište mu je Novi Vinodolski, i mali je obrtnik.
Tko zna kaj se tu dešava???
trebala bi uprava poslati barem nekakav dopis ZSE da su dionice prebačene s jednog računa na drugi zbog toga i toga…. halo regulatori, ima li koga?
jel to info za cestu u republici srpskoj
Poštovana gospodo,
Posjedujem dionice Vijadukta, imam samo njih i u njima mi je kompletna ušteđevina.
Jako su loša vremena za imatelje dionica pa tako i ove naše. Međutim, mislim da jedan dio krivice snosimo mi sami – mali dioničari Vijadukta. Uopće ne branimo cijenu. Masakrirale su nas konstantne prodaje po bidu već dugo vremena. Moje mišljenje je da smo trebali dizati cijenu lupajući po asku u skladu sa svojim mogućnostima (1,2,5.. dionica – svatko prema svojim mogućnostima). Da smo to radili od 280 kn, ubjeđen sam da bi cijena sada bila možda i viša nego npr, Petrokemija.
Vjerujte mi , na drugim dionicama to rade. INGRA, PTKM… Netko će možda reći da su prometi ovdje
puno manji ali upravo zato mislim da bi cijena sada bila puno veća nego što je to sada. Imamo sreće što je razlika između aska i bida poprilično velika i baš tu je naša šansa. Da, dionice koje kupimo na ovaj način koštat će nas malo više, ali mislim da bi nam šteta bila puno manja nego da nam spuste dionicu na još niže razine. Sada je i cijena po asku više nego povoljna. Ponavljam, svatko u skladu sa svojim mogućnostima pa tako i ja. Nije nas baš tako malo i mislim da si možemo pomoći na ovaj način. Ne smijemo samo gledati i ni malo ne reagirati.
Molim za Vaše komentare za moj prijedlog.
Posebno bih molio uvažene kolege Barbosu i Datu da odgovore jer njihova mišljenja i stručnost izuzetno respektiram.
Nadam se da će moderator pustiti ovo moje razmišljanje iako se javljam prvi put jer ovo uistinu nije drukanje za pad ili rast dionice.
Svaka kriza je prošla, proći će i ova ali nije nam svejedno da liće rast početi sa npr. 150,00 ili sa 250,00 kn.
Srdačan pozdrav.