VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedino ohrabruje da nema kamikaza na prodaji.
Spread između kupnje i prodaje je 12%.
Naravno, iz drugog kuta gledanja, može se
isto tako reći da ohrabruje da nema kamikaza na kupnji 🙂
Ja sam ipak za onu prvu varijantu …

...

pada zato kaj može, nema kupnje pa je lako zrušit sa sitnim prometima…

da netko malo kupi evo cijene 240… kratkoročne oscilacije nisu mjerodavne

U slučaju da netko ne zna ovo se zove izbijanje dionica iz drhtavih ruku. Stavljanjem 48 komada 17 kuna ispod jučerašnjih 242 kune stvara se dojam da se ask spušta ne bi li se kupilo što jeftinije po bidu.
To nije samo slučaj kod Viadukta, isto se radi i na mnogim drugim dionicama. Ne nasjedajte na jeftine trikove!

Uza svu tu silnu dobit i sve moguće dobivene poslove ovaj pad sa 280 kuna je vise nego sramotan
25% pada nije normalno
ovaj građevinar ima najbolje izvjesce medju svim građevinarima ..
najvise dobivenih poslova …
koliko vidim da je pao vise od ostalih sto smatram krajnjom nepravdom

zaboravljaš da je upravljačka struktura ostala ista..

Ne bulazni
Ta ista struktura je bila i kad je VDKT bio na 4000 kn

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Uza svu tu silnu dobit i sve moguće dobivene poslove ovaj pad sa 280 kuna je vise nego sramotan
25% pada nije normalno
ovaj građevinar ima najbolje izvjesce medju svim građevinarima ..
najvise dobivenih poslova …
koliko vidim da je pao vise od ostalih sto smatram krajnjom nepravdom

Umjesto da se ljutis, radije uzivaj u dobroj prilici. Ovo je jedini gradjevinar na kojeg bi se u ovom trenutku kladio da ce prezivjeti krizu. Mozda i IGH, ali oni se u zadnjih mjesec dana bas nisu pokazali pretjerano fer prema malim dionicarima, tako da bi njih izbjegavao.

http://www.seebiz.eu/radovi-na-autoputu-banja-luka-doboj-pocinju-u-ljeto-viadukt-ingra-i-konstruktor-u-drugom-krugu/ar-36857/

Samo da se vidi tko je naj bolji anaj podcjnjeniji

Imajte u vidu da samo koju god unazad ovaj biser koštao po dionici 4830kn

Radovi na autoputu Banja Luka – Doboj počinju u ljeto; Viadukt, Ingra i Konstruktor u drugom krugu Autor/izvor: SEEbiz / Nezavisne novine
Datum objave: 06.06.2012. – 12:20:49
BANJA LUKA – Izvođač radova na autoputu Banjaluka – Doboj, dionica od Prnjavora do Doboja, biće izabran do kraja ovog mjeseca, a već početkom avgusta mogu biti očekivani radovi.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Moje iskrene čestitke dioničarima Viadukta – ne onim "velikima", samo špekulatnima i malim ulagateljima odma da se zna [thumbsup]

Šta je je, ovo je dionica u koju tko god da je uloćižio početkom ove il krajem prošle godine iz bilo koje druge dionice s današnjim je danom daleko najbolje prošao od svih ulagača u zemlji, forumaša i malih dioničara uopće..

Normalno, luzere koji su pazarili po dve glave 60, 70 ne palim jer smo tad već svi pisali da je balon , al svi do 190 kn sad trebaju biti ponosni na sebe.. Navijali smo iz samo-ljutnje što nismo ovo ispazarili za skorašnje ispuhavanje ali Viadukt je odolio svim crnjacima , drukerajima, pritiscima, rasipanjima i kao što vidimo čak spretno prkosi i samoj krizi .. Odradio je čist duplić od početka godine , mrvu manju, ako gledamo današnju cijenu , i to je odličan score.

Eto , ovo je primjer da neke dionice samo zbog velikog duga i nedovoljno imidža nikada ne treba podcijenjivati kada padnu na tako malen dio Book-a samo zato što "Sve pada", kao što je VDKT bio na 110 ..
Htio sam zamijeniti sav KSST sa ovim na cca 120etki, i kaos, slušao sam famozne "starije", koji su mi rekli "pusti to, prezadužen je, ne može dalje gore .. ", pushiona sad bi imao preko 3600 po jednom komadu KSST. .

Pouka "Slušaj samo svoju intuiciji, stariji pojma nemaju .. još se slabije snalaze u krizi od nas mladih.. doduše i ovi klinci od dvajs sa milionima od staraca su opasni, al to su već kamikaze koje samo notorne budale mogu slušati..

Ekipa još jednom – čestitam i želim vam sve najbolje kroz recesiju koja nam slijedi jer ste realno, jedini to i zaslužili ovdje kao ulagatelji . . Nesebično su se djelili savjeti za kupnju na 100injak kn, držala se potpora kad je padao, nije se previše drukalo da će biti 4 glave – iako je bilo brijača koji su preveselali mnoge ovdje do 270, al sve u svemu – odlična igra !

VIADUKT – Definitivni pobjednik godine ZSE .. u prvom poluvremenu [wink]

Kressho

Imamo novog dioničara u top 10 gdin. DOVOĐA IVICA , zna li netko nešto o njemu?

Kolega Plejboj ćestitam i ja tebi sto si zaradio za razliku od većine koja je kupovala prije tebe…
I na ovom padu sa 280 kuna vjerovatno najvećem među građevinarima ….

Trebamo slavit dok je Crobex pao 15% mi smo pali skoro 40%

[shocked] juhu huhu juhu [shocked]

New Report

Close