zna netko link na onu fantomsku dobit od 100 mil.??? tolika dobit je ili izvanredni prihod od prodaje npr neke nekretnine ili stamparska greska.. nije je bilo u nerevidiranom izvjescu,ne? [undecid]
to ti je zbog libije, i ta su potraživanja naplaćena, pogledati razliku konsolidiranog revidiranog izvješća i nekonsolidiranog i sve će ti biti jasno, a u libiji ove godine ostalo još 72 milijuna Eura posla, naplaćeno 38 …. 🙂
Ako šta vrijedi na ovoj burzi(mislim na podcijenjenost i perspektivu) onda je to definitivno vdkt.
Nerazumno mi je da je tu di je.
zna netko link na onu fantomsku dobit od 100 mil.??? tolika dobit je ili izvanredni prihod od prodaje npr neke nekretnine ili stamparska greska.. nije je bilo u nerevidiranom izvjescu,ne? [undecid]
to ti je zbog libije, i ta su potraživanja naplaćena, pogledati razliku konsolidiranog revidiranog izvješća i nekonsolidiranog i sve će ti biti jasno, a u libiji ove godine ostalo još 72 milijuna Eura posla, naplaćeno 38 …. 🙂
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VDKT-R-A
[/quote]
hvala kolega za link
ali kako moze biti tolika DOBIT? vdkt uvijek ima malu dobit u postotku prema prihodima.i koliko god imao velike prihode ,dobit je bila puno manja..mozda nisu jos sve troskove uracunali … [undecid]
I mene zanima kako odjednom tolika efikasnost bome ROE je skoro dvaput veći nego kod AAPL… [smiley]
Znam da je VDKT i prije imao velika odstupanja po kvartalima,ali ovo je konsolidirani godišnji..
Ali super ako je tako,nažalost izgleda da nitko od većih igrača ne vjeruje u bijelog labuda,.
Kad se u šestom mjesecu pojave veći prihodi i veća dobit , početi će vjerovati…a poslije toga
nema nazad u minus, po nekim zakonitostima u građevini…slijedeća kriza je za 15-20 godina.
miami@
nebojte se za ovu dionicu,
na nju sam naletio početkom godine, znate onu; nova godina nove odluke, tokom raščišćavanja porfelja uz tablice, kalkulatore i papiruštine kad sam je ugledo s ovakvim fundamentima na mizernoj cijeni u nevjerici mi ispadoše olovka iz ruke [smiley]
svakako ovakav ‘vertikalan’ rast u zadnje vrijeme izgleda malo sumnjičavo, ‘zdravije’ je kada dionica raste polagano ali sigurno, no bez obzira mislim da je još uvijek debelo podcijenjena.
imam VDKT i nije nagovor na kupnju ili prodaju
Nove vijesti na vidiku – novi poslovi na vidiku (središnji dnevnik).
A sve to oko Neuma, Luke Ploče za jedinstvenu teritorijalnu cjelinu.
Da i to doživimo.
Da? A novi ministar konačno pojasnio da će kilometar (1) koštati 5 mil. eura. Ukupno posao od 30-tak mil. eura. Mediji su do sad tu cifru spominjali za cijeli projekat Koridora Neum….. [lol] [lol] Rok izvedbe radova oko 3 godine.
Dobit za poslovnu 2011. godinu u neto iznosu od 1.752.047,05 kn raspoređuje se
kako slijedi:
– 5% u zakonske rezerve, odnosno, 87.602,35 kn,
– u zadržanu dobit iznos od 1.664.444,70 kn.
Za stabilnost tvrtke i budućnost, ovo je mudra odluka.