Viaduktovi poslovi u Libiji teški više od 130 mil. eura.
[thumbsup] [thumbsup]
"poslovi u libiji" se razvlače po ovom forumu već zadnjh 4 godine pa nikad ništa od njih, pogotovo nema ništa crno na bijelo, ovo su sve slabo provjerene vijesti, tako da nažalost ništa od toga
Nevjerovatno u svemu je da novinar na objavu posla na kraju rečenice postavi znak UPITNIK.
??????
Kasnite ,dečki…….i zbilja ne poznate građevinare!
"poslovi u libiji" se razvlače po ovom forumu već zadnjh 4 godine pa nikad ništa od njih, pogotovo nema ništa crno na bijelo, ovo su sve slabo provjerene vijesti, tako da nažalost ništa od toga
Evo ga opet. Kako nema ništa crno na bijelo?? Znaš li ti da Viadukt ima strojeve u Libiji. Ako su i stradali možda malo nema veze jer su dobro osigurani. radovi su prekinuti zbog ratovanja ali sad opet Libija zove da se nastavi s radovima. A u međuvremenu su im se još neke ceste raspale. [proud]
Crno na bijelo,mislim…………….. [rolleyes]
tebi baš ni jedna dionica ne valja pa dežuraš ovdje da bi po svakoj pljuvao.
vrati se unazad 2-3 mj pa razmisli gdje sve viadukt radi.
…Onaj James Knox, koji je ….mene kritizirao…onaj ti je prodao ili ti je to preporučio….????
kad veliki igrači prodaju a mali kupuju to ne može biti dobar signal, a pogotovo ako gotovo pa nema reakcije na dobiveni posao.
ako prodavači nastave ovim tempom mislim da će se vrlo brzo opet testirat razine ispod 100 kuna, dok papir trpi svašta nažalost grafovi ne lažu
…Onaj James Knox, koji je ….mene kritizirao…onaj ti je prodao ili ti je to preporučio….????
Ništa, bog će mi platit.
Nemoj pretjerivat, da ne bi bila gužva na izlazu. [thumbsup]
dok papir trpi svašta nažalost grafovi ne lažu
na čemu crtaš grafove, kamenu?
da samo znaš kako graf zna lagat. gleda te u oči i laže.
Nego zna li tko točan datum kad se definira koncesija za ZL ZG?
Jer ako to vlada odobri, posao od 500 milja je tu, ….
ma nek je zarada 5% to je pola MCAP-a. Skroz u redu! [thumbsup]
Opet danas mezio….mmmmmm, što volim kad je jeftino.
A najgore od svega što imam još 900.000kn koje moram plasirati!
Ovdje sam da nekome gadno pomrsim račune!
Nego zna li tko točan datum kad se definira koncesija za ZL ZG?
Jer ako to vlada odobri, posao od 500 milja je tu, ….
ma nek je zarada 5% to je pola MCAP-a. Skroz u redu! [thumbsup]
Opet danas mezio….mmmmmm, što volim kad je jeftino.
A najgore od svega što imam još 900.000kn koje moram plasirati!
Ovdje sam da nekome gadno pomrsim račune!
zarada nije ni 0,5% prešla nikad.