Kada bih znali da su sva izviješća na burzi o.k , mogo bih svako ulagati, ima i "friziranih"
ne kažem da je ova, ali kada je primjer član NO ingre izlazio na cijeni cca 40-50 kn rekao da vjeruje u budučnost firme, a on se iskraca 322 000 komada, hehe pa sad vjeruj izviješćima..
jesi možda pogledao zadnji top 10? koliko mu je još ostalo? čisto da znamo da li i dalje čekati na 110 ili da počnemo grickati prodaju? [cool]
Po mom praćenju ima oko 5000kom ukupne vrijednosti 550.000kn što i nije ogromna lova.
To 20 nas pokupi dok si rekao KEKS. Međutim prodavač je tek svjestan svoje gluposti pa je prestao prodavati. Malo ga je zezlo predobro izvješće i sad ne zna što bi!
Jedini način da vrati svoje je da digne cijenu na 250kn i da mezi dvostruki broj dionica, nema mu druge.
[/quote]
ja bih radije da nam on proda sve do kraja po 110 kn pa ćemo mi lako poslije sami dizati na 250 kn [lol]
Kolega vulkan1.
Pa šta vas briga vi ionako nemate vdkt..
Samo strplivo ekipa…
To sam rekao i prije d a dana na diok..
Lp
Na prometu od 5.000,00 kuna vi ste napravili doktorsku dizertaciju…Ma, nije ništa…
Sve je u redu. Firma ima posla, bori se za poslove i dobit….trenutno ne mogu kupovati
dionice, kupuju njihovi djelatnici pod tajnim računima i ništa drugo…
A i ti djelatnici firme, imaju malo novaca….pa kupuju malo..
Smirite se. Naviknite se na činjenicu da građevinske dionice – nemaju M.M.a niti glasnogovornike
kao ATGR- niti medije pod nogama, kao Todorićeve…
Neće se busati o prsa za svaku glupost,objavljivati, da li kupili stroj za recikliranje ambalaže,
i sl.
Još jučer, figurativno, sam dobila dividendu od VDKT-a….Čudo je da su preživjeli stampedo,
i ako dođe Čačić koji je broj1.za investicije u građevinu, situacija će se promijeniti….i na burzi
osvanuti i bolji naslovi za graditelje…
…neko je pisao da će VDKT raditi drugi tunel kroz Učku, cca 5000mt… da li se zna što o tome…?
Kolega vulkan1.
Pa šta vas briga vi ionako nemate vdkt..
Samo strplivo ekipa…
To sam rekao i prije d a dana na diok..
Lp
Ispravak netočnog navoda!
Imam dionca VDKT ali pre malu količinu…i mislim pojačati, ali tek za mjesec dana
Evo je Viadukt preko noći postao najpotcjenjeniji građevinar, a usput im je i BV skočio za 17% na 401,88 kuna i sada su na P/B 0,27 i P/E 3,77. Ovo je sada bomba od dionice, kad ovaj završi sa H nalozima, u dva dana je na 180-190, uz povoljno kretanje na TK.
Ispravljaj slobodno…
Meni je jedino bitno to da je iskrcaj pri kraju..
lp
Ispravljaj slobodno…
Meni je jedino bitno to da je iskrcaj pri kraju..
lp
Prijatelji ste pa ti se povjerio ?
[/quote]
Ne treba na ATL cijeni nikakvo povjeravanje, radi se samo o zdravom razumu, kupio sam ovih dana VDKT za 30000 kuna, količinu za koju mi je prije 3 godine trebao trosobni stan u centru Splita, pa se ti Adolfe cincari za 50 lipa, bit će kasnije trebao sam, morao sam i nikad više.
Kad nestane H nalog bit će u jednom trenutku spread 15-20%, a onda će se neki pitat kako to, a eto tako.
[/quote]
Ne treba na ATL cijeni nikakvo povjeravanje, radi se samo o zdravom razumu, kupio sam ovih dana VDKT za 30000 kuna, količinu za koju mi je prije 3 godine trebao trosobni stan u centru Splita, pa se ti Adolfe cincari za 50 lipa, bit će kasnije trebao sam, morao sam i nikad više.
Kad nestane H nalog bit će u jednom trenutku spread 15-20%, a onda će se neki pitat kako to, a eto tako.
[/quote]
Pa nisi se upitao zašto je nekada trebao stan, a danas …?
Samo tko če sve prodat stanove za tovje i moje dionice?
Mogao si i za HDEL , I ZA INGR, I IGH I THNK , JEL TREBA još nabrajati ili?