Evo izletjeli su iz TOP10 onaj dan kad je proslo cca 2.500 komada iznad 120 kn. Ako je 2.000 bilo njihovo i ovih 2×500 i danas 2.000 i ne bi oni trebali imati puno više od onih 6.000 komada kako sam gore napisao.
VIADUKT D.D./REDOVNA VDKT-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. UNIPOR GRUPA D.O.O. U STEČAJU 36.437 7,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. VIADUKT D.D. (1/1) 35.680 7,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ATTICUS D.O.O. 22.824 5,00 Osnovni račun SVETA NEDJELJA, HRVATSKA
4. KEZELE DAMIR 14.665 3,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGORJE GRADNJA D.O.O. 13.492 2,95 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 11.723 2,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SEKUŠAK RUDOLF 11.633 2,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. NEXE GRUPA D.D. 10.310 2,26 Osnovni račun NAŠICE, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 10.000 2,19 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PARTITA D.O.O. 9.584 2,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 38,60
@forux
Kako će se njihova količina bližiti kraju, tako će trgovanje biti intenzivnije. Kladim se da su do petka Out. I još ako ima istine u ovome što piše Machete pa pošalju i koju obavijest o poslovima mogli bi se lijepo odbiti.
samo se vi tješte…
20 milijuna kuna dobiti u 3Q je sasvim lijep rezultat. Bude li i sljedeći kvaral u plusu, to će biti pouzdan znak da je VDKT izašao iz krize…a ovo tko prodaje, ne pratim, ali ako kolege kažu da je jedan prodavač koji još ima 5000-6000 komada, onda bi se to ubrzo moglo završiti.
Inače, ne sjećam se da je VDKT ikad bio ovako nisko pa je možda sad OK uletit makar i za trejd pa izaći na 150-170 kn….bumo vidli.
20 milijuna kuna dobiti u 3Q je sasvim lijep rezultat. Bude li i sljedeći kvaral u plusu, to će biti pouzdan znak da je VDKT izašao iz krize…a ovo tko prodaje, ne pratim, ali ako kolege kažu da je jedan prodavač koji još ima 5000-6000 komada, onda bi se to ubrzo moglo završiti.
Inače, ne sjećam se da je VDKT ikad bio ovako nisko pa je možda sad OK uletit makar i za trejd pa izaći na 150-170 kn….bumo vidli.
[/quote]
A tek kad cijena Viadukta klizne na 90 kuna kakav će to tek biti uspijeh.
Izgleda da je 110 neponovljiva prošlost, sad mi je žao što sam ušao sa nedovoljnom količinom, trebao sam prodati sve ostalo i uvalit 100% u VDKT.
majstore koji prodaješ, sigurno pratiš i ovaj forum pa ajmo se dogovoriti – stavi sve što imaš na 110 kn pa da završimo danas s tim tvojim kipanjem jer si svima dosadio ovakvom prodajom!
jel može? [thumbsup]
@compa
možda me posluša pa nas počasti po 110 kn prije konačnog izlaska [cool]
Vazeja i ja malo…
da možemo skupa navijat..
Moga bi ovo bit na kraju lip koeficijent.. [thumbsup]
Ma pomaknite bidove ispod 110. Jedino tako će očito spustiti jer mu se ne žuri, a očito ni ne misli prodavati ispod 110. Ako hoće Van nek lupi sve na 110 i riješio se posla [smiley]
Ma pomaknite bidove ispod 110. Jedino tako će očito spustiti jer mu se ne žuri, a očito ni ne misli prodavati ispod 110. Ako hoće Van nek lupi sve na 110 i riješio se posla [smiley]
jesi možda pogledao zadnji top 10? koliko mu je još ostalo? čisto da znamo da li i dalje čekati na 110 ili da počnemo grickati prodaju? [cool]
jesi možda pogledao zadnji top 10? koliko mu je još ostalo? čisto da znamo da li i dalje čekati na 110 ili da počnemo grickati prodaju? [cool]
Po mom praćenju ima oko 5000kom ukupne vrijednosti 550.000kn što i nije ogromna lova.
To 20 nas pokupi dok si rekao KEKS. Međutim prodavač je tek svjestan svoje gluposti pa je prestao prodavati. Malo ga je zezlo predobro izvješće i sad ne zna što bi!
Jedini način da vrati svoje je da digne cijenu na 250kn i da mezi dvostruki broj dionica, nema mu druge.
Po mom praćenju ima oko 5000kom ukupne vrijednosti 550.000kn što i nije ogromna lova.
To 20 nas pokupi dok si rekao KEKS. Međutim prodavač je tek svjestan svoje gluposti pa je prestao prodavati. Malo ga je zezlo predobro izvješće i sad ne zna što bi!
Jedini način da vrati svoje je da digne cijenu na 250kn i da mezi dvostruki broj dionica, nema mu druge.
[/quote]
Pa ??? zar doista misliš da onaj tko posjeduje cca 14 000 dionica, čeka izviješće?????
Ili još gore da se pokaje kada počme prodaju??? da je tako neupučen nikada nebih niti skupio 14 000
Šališ se ili ozbiljno???
Moj zaključak je bez uvrede gdje got ti uđeš ta dionica pada, postaješ "srečković" zse-a
Bez zezanja prvi puta vjerujem da ova dionica ide na 9x kuna bez druka