@Walter
Stvarno samo malo…..iz dosade. I ina i vlds su mi blokirani…….pa dsa se igram.
Ali netko je dobro kipao VDKT iako mi baš i nije jasno zašto,ali očito ima nekakvu računicu.
Kipali su mali koji su se plašili strašila na asku. Ništa strašno. Pred kraj su strašila nestala ali ipak u straha su velike oči. Izračunao sam,za tu količinu koja je danas prošla trebalo bi negdje 2008g. oko 7,5milja kuna [shocked]…danas samo 580.000!! Ako firma ne krepa ovo je odličan posao,čestitam kupcima! [thumbsup]
Pa ja isto mislim da onaj tko je danas kupovao je napravio fin posao.Ne vjerujem da VDKT može propasti,ali ne vjerujem niti u one napuhane vrijednosti,ali da pri ovoj cijeni se isplati ulaziti-to sigurno.
Može li netko od iskusnijih kolega dati prognozu kretanja cijene ove dionice u narednom razdoblju????? Libija bi se mogla otvoriti i prije nego se mislilo….. nova vlast obećava da će preuzeti sve ugovore…. naravno trebat će im i iskusna firma sa iskustvom za nove poslove oko obnove zemlje….. najavljuje se investicijski val u RH….. sve su to oblične vijesti za ovu firmu koje bi se trebale odraziti na cijenu dionice…. LP
onda? jel jasnije nekima jučerašnja igra?
Koja je bila najniža cijena VDKT.R.A u zadnje tri godine,ako netko zna? Na zse piše "podaci u pripremi" [undecid]
Tko je to tako uporan u dijeljenju jedinica….. možda bi bilo pametnije da napiše svoj komentar, ili neko svoje mišljenje ukoliko se ne slaže sa mojim….. LP
Prostorni plan kanala Dunav – Sava odobrila Vlada danas. Mostova ukupno 23 što cestovnih što pješačkih a gdje je ostalo……:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Nakon-Peljeskog-mosta-Vlada-obecala-i-kanal-Dunav-Sava
Prostorni plan kanala Dunav – Sava odobrila Vlada danas. Mostova ukupno 23 što cestovnih što pješačkih a gdje je ostalo……:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Nakon-Peljeskog-mosta-Vlada-obecala-i-kanal-Dunav-Sava
Da je 2007. godina, dionica bi skočila sa 5000 na 7000 kuna na ovakvu vijest, a ovako, ako ne padnemo dalje bit će dobitak. A valjda ćemo se pomaknit jednog dana, ušli smo u rujan i najavljeni nastavak gradnje mosta bi mogao bit objavljen ovih dana.