VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo pokušajte razmišljati racionalno, Viadukt je jedina hrvatska gređ. firma koja je radila u Libiji, tamo je sada rat, nenaplaćena potraživanja će se teško naplatiti, a oprema i strojevi koji su ostali tamo vjerovatno uništiti. Nisam siguran ali mislim da osiguranje ne vrijedi u slučaju rata!

20 milja eura kredita je potrošeno samo u građevinsku mehanizaciju, i to mahom u Caterpillar strojeve koje Gadafi nije pustio u Libiju dok im nisu ostrugali ime te ih prefarbati jer mrzi amerikance.
Do smirivanja situacije i uspostave ponovnih međudržavnih odnosa, sva ta mehanizacija koja je ostala tamo će otići nepovrat.
Kako će se ovo odraziti na VDKT ostaje da vidimo ali da su u gabuli, itekako jesu.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Samo pokušajte razmišljati racionalno, Viadukt je jedina hrvatska gređ. firma koja je radila u Libiji, tamo je sada rat, nenaplaćena potraživanja će se teško naplatiti, a oprema i strojevi koji su ostali tamo vjerovatno uništiti. Nisam siguran ali mislim da osiguranje ne vrijedi u slučaju rata!

20 milja eura kredita je potrošeno samo u građevinsku mehanizaciju, i to mahom u Caterpillar strojeve koje Gadafi nije pustio u Libiju dok im nisu ostrugali ime te ih prefarbati jer mrzi amerikance.
Do smirivanja situacije i uspostave ponovnih međudržavnih odnosa, sva ta mehanizacija koja je ostala tamo će otići nepovrat.
Kako će se ovo odraziti na VDKT ostaje da vidimo ali da su u gabuli, itekako jesu.
[/quote]

Uz mehanizaciju ima dosta i opreme, al kad ide sve u mp3 ide….

PS To je jako dobro poznavao prodavač u Petak kad je 500 komada riješio bez pitanja za cijenu!

Što se sve u 10-15 dana dogodi…., da je na 335 kn izložio takav nalog nebi izdražao duže od 5 min a sad se trgovina više svela na udaranje po kupnji…

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Antiša

HAHAHA jesi uporan
Ovaj biser od firme je na 6% od ATH
Zadnji kvartal tj 4 završio sa DOBITI od nepunih 50mil kn i od tada padne za nagradu 25%
Ovo trgovanje to je čista manipulacija velikih da se malom otme sve al prijatelju dragi 2000 kn je više već realno za ovu dionicu kao i za većinu drugih dionica tj 50% od ATH
CROBEX na ovoj razini veća sprdačina od same trgovine sa Đakovštinom crobex bez INE i te smiješne trgovine i bez nekih par fondovskih nije veći od cca 1700 max 1750 bodova a to je od ATH 70% pogledaj strane indexe dise nalaze pa će ti biti sve jasno ovo je mala zemlja sa velikim banditima i smiješnom vladom

Napravljeno je u ovom padau dva velika gapa,svi malo iskusniji znaju da se oni moraju popuniti,,
Dovoljnoo je samo pogledati na graf i vidjeti gdje su.
Tehnička slika pokazuje podkupljenost,oscilatori prehlađeni,,slijedi skok pa makar bio i kratkoročan.
Živi bili pa vidjeli,ujutro tko prvi njegova djevojka.

Antiša

HAHAHA jesi uporan
Ovaj biser od firme je na 6% od ATH
Zadnji kvartal tj 4 završio sa DOBITI od nepunih 50mil kn i od tada padne za nagradu 25%
Ovo trgovanje to je čista manipulacija velikih da se malom otme sve al prijatelju dragi 2000 kn je više već realno za ovu dionicu kao i za većinu drugih dionica tj 50% od ATH
CROBEX na ovoj razini veća sprdačina od same trgovine sa Đakovštinom crobex bez INE i te smiješne trgovine i bez nekih par fondovskih nije veći od cca 1700 max 1750 bodova a to je od ATH 70% pogledaj strane indexe dise nalaze pa će ti biti sve jasno ovo je mala zemlja sa velikim banditima i smiješnom vladom

Ne želim ulaziti u vaš stil investiranja, ali vidim da vam P/E, P/B, ROE, ROA i ostale glupe kombinacije slova nisu toliko bitne.
Pošto ste ATH investitir moram vam napomenuti da je Viadukt 2007g radio dokapitalizaciju pa je ekvivalent toga ATH na 3000 kn, ali poznavajući vas to vas sigurno ne zanima!

Nisam nikada kupovao Crobex pa me ni ne zanima, ali vidim da je na Đakovštini ATH 235 kn.
Pošto ste vi ATH stručnjak molio bi vas savjet isplatili se kupovati Đakovštinu po 9 kn je do ATH ima 2500%?

kolega antiša nemate pametnijeg posla nego postat ovdje …
Kako uopće uspoređivat firmu u stećaju sa firmom koja svaku godinu završava
pozitivnim izvješćem ..
mislim da je to više nego nepravedno zatim molim da navedete jednu ozbiljnu firmu na ZSE koja redovito ima pozitvno izvješće na kraju godine a dionica joj je pala koliko VDKT

i molim lijepo da me ne potpisujete pod postove kolege viadukt jer ću morat tražit moderatora da vam briše postove…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Antiša

ATH
VDKT 20.10.07 GOD 4815,26KN

Uskoro završavaju pregovori u C.gori s kinezima koji su u kooperaciji s Kontsruktorom biti će tu posla i za Vijadukt koliko hoćeš.

kolega antiša nemate pametnijeg posla nego postat ovdje …
Kako uopće uspoređivat firmu u stećaju sa firmom koja svaku godinu završava
pozitivnim izvješćem ..
mislim da je to više nego nepravedno zatim molim da navedete jednu ozbiljnu firmu na ZSE koja redovito ima pozitvno izvješće na kraju godine a dionica joj je pala koliko VDKT

i molim lijepo da me ne potpisujete pod postove kolege viadukt jer ću morat tražit moderatora da vam briše postove…

Nisam vas ni spominjao u zadnjem postu u kojem sam kvotao g. Vidukta, vjerovatno ste prepoznali kao "stručnjak za ATH".
DATA zašto promatrati Viadukt kroz ATH, ali nije primjernije kroz ATL jer oni sada posluju najlošije u zadnjih 10 godina, kako zapravo procjeniti pravu vrijednost Viadukta?

@vaš alterego
Ingra je 2007g bila 60 000 kn sada je 15 kn, po vašoj logici da bi se vratila na cijene iz 2007g trebala bi rasti 400 000%

kolega Antiša dali ste ikad čuli za Stock Split
kakve to gluposti pišete o cjeni INGRE ….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Masakri sa razlogom
Razlog je u tom što bi sa šaku kuna uplovili sa što više kom ovog bisera
456 000 kom dionica po sadašnjoj cjeni znatno niže od same teglenice u vlasništvu VDKT mislim da samo to saznanje dosta govori o snagi VDKT
Molim male dioničare nemojte prodavati ovoj bagri oni ruše sa tuđim dionicama i tuđim novcom opljačkanim od našeg napaćenog naroda
Ova cjena je svega 2Đonija zato držite nedajte nek pate

kolega Antiša dali ste ikad čuli za Stock Split
kakve to gluposti pišete o cjeni INGRE ….

kolega DATA kada govorite o ATH onda ako su provedene dokapitalizacije treba promatrati mcap/broj dionica prije i poslije dokapa.
Pošto je Viadukt 2008g izdao 150 000 novih dionica onda ekvivalent ATH je cijena od cca 3000 kn, ista stvar je i s Ingrinim dokapom, ovo s stok splitom je zahebancija!

Meni je Viadukt draga dionica, i ja ću biti sretan ako jednog dana ponovno dođe do novog ATH samo radi vas!

New Report

Close