VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam u VDKT,ali previše afera i prljavština se veže za tu firmu.Svako malo se negdje spomenu vezani za neku aferu.Nije dobro.To tjera investitore.

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

tek kada krenu veliki ulagat: tipa banke,fondovi
onda se moze ocekivati uzlet dionice
ovako mali dioničari nista nemogu napravit

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Viadukt-gradi-schengenski-granicni-prijelaz-na-Brajdici

Malo kući malo u inozemstvu, ići će to.

tek kada krenu veliki ulagat: tipa banke,fondovi
onda se moze ocekivati uzlet dionice
ovako mali dioničari nista nemogu napravit

jednim djelom točno, ali ovu dionicu su napumpali od 11.11.2010. sa cijene 196kn na 330kn 02.02.2011. upravo mali a ne fondovi. prosječni dnevni promet u tih 100-tinjak dana bio je 100 000 kn. niti jedan dan nije premašio milju kuna. u biti svega je jedan dan bio cca 850 000 kn sve ostalo 300000 pa na niže. i čini se da upravo zato sada se i vraća nazad prema 250 kn. vidjet ćemo.

slažem se s Vama da tek kad se fondovi odluče na kupnju, onda bi rast mogao imati i nekakvu potporu.

p.s. prodao sam sve na 262,xx kn

Zanimljivo kako nitko ne komentira dobijeni posao u Rijeci!?

Svi radnici Viadukta se povlače iz Libije!

Vaš link

kako nitko ne komentira posao u Rijeci
ide dionica u minus

Još će ostat bez strojeva u libiji, onaj luđak će sve uništit, a ni lovu nebudu vidli, A JOJ

A onda će ih drugi luđak pozvati da sve opez izgrade. Ne brini tuđu brigu.

jako vjetovito…..kad topovi pucaju…..dionice..grcaju

samo što nije...

http://www.poslovni.hr/vijesti/lucka-uprava-rijeka-i-viadukt-potpisali-ugovor-vrijedan-17-milijuna-kuna-172873.aspx

Jasno da ovakva vijest ne utječe na dionicu kad je negativno raspoloženje.

a sto mislite o ovom naslovu: HT i gradjani Hrvatske razmjenili 17 mil kn u 17 sati, naravno u smjeru gradjani tj korisnici prema HT. Naime, ovaj posao je vrijedan koliko i prihodi HT za 17 sati. Sretno Viaduktu, ali ovakve vijesti uopce ne bi trebale biti vazne. 17 mil kn je kucica sa 20 ak stanova od 60-70 kvadrata recimo u Opatiji, Splitu, Dubrovniku. To je smijesno za VDKT.

New Report

Close