VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako volim ovo kad se napiše puno po forumu a cijena raste.
[thumbsup]

Kad se pogledaju prometi i rast cijene….ipak se tu nešto miče, nije to samo buduća ruska priča.

7.1.2011 280,00 7,69 % 549 149.851,01
5.1.2011 260,00 0,00 % 334 85.368,17
4.1.2011 260,00 3,17 % 152 39.660,36
3.1.2011 252,00 0,79 % 212 54.520,60

Ako pogledate graf…..wou!

marcello

jel može graf pliz?

ovdje prodaja šuplja kao i kod hidre. kriza će proći a dionice ostaju [smiley]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Poruka ekipi na bid-u :
ne žurite je danas stjerat u blokadu.
Stignete sutra.

Nije mi baš jasna naša sudbina … iskusni forumaši kakva su Vaša predviđanja za dalje?

Hvala Vam na kecu...

Nije mi baš jasna naša sudbina … iskusni forumaši kakva su Vaša predviđanja za dalje?

Ništa ne piši, ova tišina dušmanima utraje strah u kosti [proud]

SCT-u prijeti gubitak posla na tunelu Vijenac u BiH…. Možda se Viadukt-Hering ugura na njihovo mjesto

http://www.poslovni.hr/vijesti/sctu-prijeti-gubitak-posla-na-tunelu-vijenac-u-bih-168843.aspx

a tek ovo sto slijedi

Vaš link

a tek ovo sto slijedi

Vaš link

Možda prodam na 550 do 600 kuna ali možda .

Iskusni forumaši su u debelim minusima.
Pitaj neiskusne.

Iskusni forumaši su u debelim minusima.
Pitaj neiskusne.
[/quote]

Osjećam se indirektno prozvan, pa samo da demantiram kolega padre – na VDKT sam u + 30 %, dio danas skratio…

Glede daljnjeg kretanja VDKT I većine ostalih dionica nebi bilo loše prvo hlađenje, dakle kratkoročno -!

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close