VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I dodatak.

@lokalnodno

Kod nas bi se reklo, lovi rake g…re svojim n-tim multinickom.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Može li još koja kečiga, multiniče?

Kakvi ste vi jadovani za 5 kn po postu prodajete dušu

Kako možete tako 500,000 kn uspoređivati sa milijardama eura jadno skroz prjadno

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/EBRD-dao-HAC-u-kredit-od-60-63-milijuna-eura

Zašto malo nenapišete da HAC dobio kredit i da se ide u nove poslove

Jadovani

I dodatak.

@lokalnodno

kolega Chavez. meni je žao zbog vas ali morat ćete podnijeti minus na vašem računu
kao pravi muškarac.

ono što ste vi citirali iz Večernjaka gdje građevinari imaju status svjedoka se NE ODNOSI NA VIADUKT

dakle……

Prodavao sam ja ATPL po 3700, KODT po 5900 i VIRO po 1600 i opet ću

Ovu i sve ostale dionice banditi mogu da stuku sve da bude po 1 kn upravo onako kako Todorić kupuje u Hrvatskoj aj VIADUKT je uvjek bio i biće BREND HRVATSKI koji je prepoznatljiv u cjelom svijetu zato jadovani koji su se skupili možete samo lagano da fumate

Nemam Viadukt,ali mi je bas drago da raste.Kako su se samo uskomešali multinickovi.PANIKA!! [lol]

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Nemam Viadukt,ali mi je bas drago da raste.Kako su se samo uskomešali multinickovi.PANIKA!! [lol]

269 komada [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

I dodatak.

@lokalnodno

kolega Chavez. meni je žao zbog vas ali morat ćete podnijeti minus na vašem računu
kao pravi muškarac.

ono što ste vi citirali iz Večernjaka gdje građevinari imaju status svjedoka se NE ODNOSI NA VIADUKT

dakle……
[/quote]

Ja brojim +20%, a Vi pušiona za inflaciju i moguću devalvaciju kune. [cool]

MACD presjekao.
RSI probio support liniju.

Sve na dnevnom nivou.

A sad ćao, gospodo basheri.

269 komada [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Ma jasno mi je ,samo se salim malo.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

ja isto nemam viadukt, ali imam hdel 🙂

New Report

Close