Kako samo navlače cijenu prema dolje sa četri dionice
A dolje čekaju kupci par stotina komada
ima ko naivan da proda
Ovakve transakcije bi trebalo zabraniti
ali na ZSE sve može radit zar ne….
To neki brokerčić bubuljičavi malo kaki
Nekad ne baš jako davno za 10kom dionica morao si kredit dizat da bi ih kupio a sad prodaju oni koji uspiju uhvatit 10kn tućete se u glavu jako brzo upamtite dobro svaka prodaju niža od 780kn je čista glupost
Iznenadit će te se jako jako brzo
Zaboravio sam napisat da upravo gledam radilište sa moje južne strane di velikim slovima piše
Radove izvodi VIADUKT ZG
Investitor Z.L.FRANFURT
Kako ste Vi mogli uhvatiti poslove u LIBIJI ? DAJTE NOVINARI NEKE REPORTAŽE S TERENA…
Nevjerojatno. ! Kad se Pišekici razdere čarapa na nastupu- dobijemo reportažu u udarnom terminu-a
posao od kojeg žive hrvatske obitelji – nije podoban za izvještavanje!?
VIADUKT D.D./REDOVNA VDKT-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. UNIPOR GRUPA D.O.O. U STEČAJU 36.437 7,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. VIADUKT D.D. (1/1) 35.680 7,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ATTICUS D.O.O. 22.824 5,00 Osnovni račun SVETA NEDJELJA, HRVATSKA
4. KEZELE DAMIR 13.608 2,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGORJE GRADNJA D.O.O. 13.492 2,95 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 11.723 2,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SEKUŠAK RUDOLF 11.633 2,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. NAŠICECEMENT D.D. 10.310 2,26 Osnovni račun NAŠICE, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 10.000 2,19 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 9.924 2,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 38,45
Zaboravio sam napisat da upravo gledam radilište sa moje južne strane di velikim slovima piše
Radove izvodi VIADUKT ZG
Investitor Z.L.FRANFURT
Kolega dajte fotku…
Nekad ne baš jako davno za 10kom dionica morao si kredit dizat da bi ih kupio a sad prodaju oni koji uspiju uhvatit 10kn tućete se u glavu jako brzo upamtite dobro svaka prodaju niža od 780kn je čista glupost
Iznenadit će te se jako jako brzo
780 wow! polako prvo da vidimo 3. kvartal pa ondak ćemo dalje 🙂
Radove izvodi VIADUKT ZG
Investitor Z.L.FRANFURT
Kolega dajte fotku…
[/quote]
Fotku sledeći put mog posjeta šaljem sad sam kući al evo još nešto jako interesantno
http://www.poslovni.hr/vijesti/hrvatski-gradevinari-dobrodosli-u-libiji-160249.aspx
Viaduk je tamo pun posla a očekujega jaaaakkkoooo puno NOVIH POSLOVA
http://www.poslovni.hr/vi…osli-u-libiji-160249.aspx
Na skupu se čulo da među hrvatskim tvrtkama ima zanimanja za poslovanje u Libiji, ali među problemima je i taj što malo njih ima dovoljno sredstava za otvaranje ureda svoje tvrtke u toj zemlji
Kao što vidimo imati će prednost tvrke koje imaju otvorene urede u LIBIJI
Sada da vidimo koje tvrtke imaju otvorene urede u LIBIJI
Kosor razgovarala s direktorima podružnica hrvatskih tvrtki u Libiji
Premijerka Jadranka Kosor u srijedu se prije početka svečanosti obilježavanja 41. godišnjice Libijske revolucije u Tripoliju sastala s direktorima libijskih podružnica hrvatskih tvrtki u hotelu Rixos Al-Naser, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade.
Podružnice u Libiji imaju Crosco, Geofizika, Viadukt, Adria-Mar i TVD sistemi, a njihovi direktori istakli su dobre odnose s libijskim partnerima
Pazi pazi od svih firmi i građevinara na burzi ZSE jedino Viadukt ima podružnicu u Libiji
I jedini je uz Montmontažu koji trenutno več tamo ima ugovorene poslove
http://www.poslovni.hr/vi…osli-u-libiji-160249.aspx
Na skupu se čulo da među hrvatskim tvrtkama ima zanimanja za poslovanje u Libiji, ali među problemima je i taj što malo njih ima dovoljno sredstava za otvaranje ureda svoje tvrtke u toj zemlji
Kao što vidimo imati će prednost tvrke koje imaju otvorene urede u LIBIJI
Sada da vidimo koje tvrtke imaju otvorene urede u LIBIJI
Kosor razgovarala s direktorima podružnica hrvatskih tvrtki u Libiji
Premijerka Jadranka Kosor u srijedu se prije početka svečanosti obilježavanja 41. godišnjice Libijske revolucije u Tripoliju sastala s direktorima libijskih podružnica hrvatskih tvrtki u hotelu Rixos Al-Naser, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade.
Podružnice u Libiji imaju Crosco, Geofizika, Viadukt, Adria-Mar i TVD sistemi, a njihovi direktori istakli su dobre odnose s libijskim partnerima
Pazi pazi od svih firmi i građevinara na burzi ZSE jedino Viadukt ima podružnicu u Libiji
I jedini je uz Montmontažu koji trenutno več tamo ima ugovorene poslove
Raste Viadukt a za njim će IGH, Tehnika pa ostali građevinari.