VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slične transakcije, prekrcaji i ukrcaji su bili na 295,00, 255,00 i sad na 204,00kn.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@ING
ja se uključujem u kupnju kod sljedećeg prekrcaja na 155 kn, pa na 104 kn [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

molio bi još koju tisućicu

Promet se pojačava i VDKT okreće, baš kako sam i rekao 205kn je DNO!!!!

26.11.2010 - Dan D

Jučer ste dobili BUY signal, danas se uredno mezilo…paketići su promijenili ruke, iz slabašnih u čvrste…ide se visoko

26.11.2010 - Dan D

Samo pazite da ne prodate prerano… jer ipak ovo ide znatno više nego mislite, dosta će ih izaći na 240kn.

26.11.2010 - Dan D

Moguće je splite da VDKT malo poskoči (već danas je odradio par posto)

Gore sam naveo cijene dionice kad su bili pojačani prometi, onda je to mnogim bio znak za uskočit (kao što ti sad a čini mi se i onda predloži) međutim cijena VDKTA od tih prekrcaja je pala između
20-40 %

Dakle, cjena je u DOW trendu…., nikakav spektakularan ugovor nije potpisan, ne još..e sad tko voli nek izvoli

Po sjećanju i ti si nešto tržio na 292!?

ps Opreza nikad dosta, zašto je neko prodAO 1400 komada po maloj cijeni! Maloj!!!

[thumbsup]

ps Opreza nikad dosta, zašto je neko prodAO 1400 komada po maloj cijeni! Maloj!!!

[thumbsup]

Napiši zbog čega je netko (oprezan-neoprezan) kupio tu količinu u lot-u onda ćemo svi biti pametniji?
[cool]
Ovo s "oprezom" ti je isto ko i ono kad pišu, moglo bi iči gore a možda će iči i dolje……

marcello

marcelo,
gledajući prije par godina, VDKT sam i sam kupovao na 500-1000-1700 kn, prodao na nevjerojatnih 3450 i za tu lovu kupio kuću u zagrebu (staru pa napravio složenu rekonstrukciju….)

Ali, prije nekoliko godina je bila pozitivna konjuktura u građevini, ugovorenih poslova nevjerojatno puno i …., naravno nije se pitalo za cijenu dionice svi su je htjeli

Dogledna budućnost građevinaca je loša, doduše mi kupujemo budućnost a ona bi se mogla popravit u ….

ps Neznači da se neko jači nije uključio u kupnju i da je ovo dno za VDKT, jer inženjerski ona može još past

Meni izgleda da je u petak bilo iskrcavanje zato pamet u glavu. Najveća transakcija od 280 000 kuna je išla po najnižoj cijeni.Bez zaletavanja

“A man's got to do what a man's got to do”

ko je prodao na dnu i to sa gubitkom
buder mu žao za koji tjedan
ekipa se ukrcava dok vi prodajete sa gubitkom
Molio bi moderatora da mi prestane brisati postove jer postam na samo dvije dionice
od kojih sam dugoročni i iskreni vlasnik
te u njima imam 100% dionica…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ko je prodao na dnu i to sa gubitkom
buder mu žao za koji tjedan
ekipa se ukrcava dok vi prodajete sa gubitkom
Molio bi moderatora da mi prestane brisati postove jer postam na samo dvije dionice
od kojih sam dugoročni i iskreni vlasnik
te u njima imam 100% dionica…

Da ti bude lakše i drugima isto .
Ja sam jučer prodao s gubitkom, naglašavam s gubitkom .
Prodao sam jer sam morao, a ne jer mislim da je VDKT u banani ili slično. Većinu po 205 sam ja prodavao jer sam morao, a da će cijenu uskoro up to i ja znam, ali nekada se mora.

Dobro je napravio onja koji je kupovao, ali netko mora izgubiti da drugi zaradi.

Zato vas molim da se opustite jer nema nikakve zavjere, izlaska ili spec. info zbog kojeg sam prodavao, jednostavno morao sam van.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close