VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I lešinari kruže i kruže [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Vidim da je ovdje zavladala euforija oko poslova koje Viadukt ima dogovorene.
Na žalost situacija nije baš tako divna.Iz jako pouzdanih izvora imam informaciju da novih
poslova nema na vidiku i to iz jednostavnog razloga,nitko ne raspisuje nove natječaje.
Jedina prava stvar koja bi mogla popraviti situaciju je dobivanje novih poslova u Libiji za koje su ponude nedavno poslane.
Ova poruka nije pokušaj drukanja već trenutačno realna situacija u sektoru građevinarstva.
Ja također imam dosta dionica Viadkta i ne mislim ih prodavati pošto i sam mislim da je ovo
jedna od najpodcjenjenijih dionica na burzi.

Pajdo, ipak malo kakiš…

Ako si tako "iz jako pouzdanih izvora informiran" zašto nisi napisao tko će asfaltirati kompletnu pistu zračne Luke Zagreb.

[/quote]
Ako si daš malo truda i pročitaš moje dosadašnje poruke možeš vidjeti da u nekoliko
zadnjih mjeseci uopće nisam pisao o Viadutku,a pogotovo ne o nekom poslu pojedinačno.
Bila mi je smiješna euforija na forumu oko "silnih novih poslova" pa sam odlučio napisati nešto
na tu temu i sada vidim da je to bila greška iz razloga što se realno prikazivanje stanja baš i ne sviđa određenoj ekipi u koju očito spadaš i ti.

Ako bi došlo na 200 bježao bi niže.RiZ za male investitore dok još ima BIDa.Za desetak dana će doći
do mozga kada potone.Ja neću biti na kupnji,a bogu hvala ni na dokupu.

Viadukt ti hrani obitelj a ti pljuješ po njima kakav je to karakter

Ja tebe stvarno ne razumijem.
Molim te pronađi u bilo kojoj mojoj poruci dio gdje ja pljujem po Viaduktu i pošalji mi ga.
Jedino što sam napisao je to da trenutačno nema baš previše novih natječaja za poslove u građevinarstvu,a pošto je Viadukt građevinska firma nema novih velikih poslova niti za njega.
Isto tako nekoliko puta sam spomenuo da smatram da je ovo jedna od najpodcjenjenijih dionica na burzi.

Nevjerovatno, ovi sa sii.biza su puni ko brod čim ovako lažu da su prihodi manji svega 34%

REZULTATI
Viadukt: Prihod u prvom kvartalu smanjen 34,5%, gubitak na razini 2009.
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – U prvom tromjesečju 2010 godine, Viadukt je ostvario ukupni prihod u iznosu od 71.692.103 kn, što predstavlja pad od 34,5 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

U obračunskom razdoblju ukupno ostvareni rashodi iznose 125.674.204 kn i oni su u korelaciji sa smanjenjem građevinske realizacije. Iz toga je ostvaren gubitak od 53.982.101 kn što je na istom nivou u odnosu na isto razdoblje 2009 godine. U prva tri mjeseca Društvo (ZSE:VDKT-R-A) nije imalo punu zaposlenost proizvodnih kapaciteta zbog usporavanja već ugovorenih radova na pojedinim dionicama i smanjenog investicijskog ulaganja a kako je država naš najveći investitor,ugrožena je i likvidnost Društva.

Prihod s naslova građevinske realizacije je za 30,3 % ili 140,7 milijuna kn manji u odnosu na isti period 2009. godine jer novougovoreni poslovi još nisu krenuli u realizaciju što je uvjetovano globalnom recesijom.

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Ajmo malo gledat u naprijed

Pustite prošlo svršeno vrijeme

To je prošlost

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt-prihod-u-prvom-kvartalu-smanjen-34%2c5%25%2c-gubitak-na-razini-2009.,75987.html

Razočaravajuće izvješće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Vidim da je ovdje zavladala euforija oko poslova koje Viadukt ima dogovorene.
Na žalost situacija nije baš tako divna.Iz jako pouzdanih izvora imam informaciju da novih
poslova nema na vidiku i to iz jednostavnog razloga,nitko ne raspisuje nove natječaje.
Jedina prava stvar koja bi mogla popraviti situaciju je dobivanje novih poslova u Libiji za koje su ponude nedavno poslane.
Ova poruka nije pokušaj drukanja već trenutačno realna situacija u sektoru građevinarstva.
Ja također imam dosta dionica Viadkta i ne mislim ih prodavati pošto i sam mislim da je ovo
jedna od najpodcjenjenijih dionica na burzi.

Pajdo, ipak malo kakiš…

Ako si tako "iz jako pouzdanih izvora informiran" zašto nisi napisao tko će asfaltirati kompletnu pistu zračne Luke Zagreb.

[/quote]
Ako si daš malo truda i pročitaš moje dosadašnje poruke možeš vidjeti da u nekoliko
zadnjih mjeseci uopće nisam pisao o Viadutku,a pogotovo ne o nekom poslu pojedinačno.
Bila mi je smiješna euforija na forumu oko "silnih novih poslova" pa sam odlučio napisati nešto
na tu temu i sada vidim da je to bila greška iz razloga što se realno prikazivanje stanja baš i ne sviđa određenoj ekipi u koju očito spadaš i ti.
[/quote]

Svi mi znamo da je građevina u k…., i da će još jedno vrijeme biti. Zato i jesu cijene dionica ovakve kakve jesu, sve je i više nego ukalkulirano…
Istina je da se nešto posla i dobilo, posao od 300 mil kuna u 18 mjeseci i nije mala stvar, a sigurnost naplate je 100% jer financira EBRD. Istina je da ima masu nenaplaćenih potraživanja, koja su vjerojatno dijelom u FI iskazana kao nenaplativa, a biti će naplaćena prije ili poslije. Istina je da se u libiji radi i i da će biti još posla. I pista zračne luke Zagreb.

Aj DATA ne zajebaji, izvješće je stvarno očajno, šta je s onim poslovima u Libiji jel to uopće radio Viadukt čije dionice kotiraju na ZSE.
FI je jedini relevantni pokazatelj dobivenih poslova!!!

Gle meni paše da viadukt ide dolje da si ga dokupim još to je sve kaj ču reći
Ps znam da imaš VDKT i da hoćeš još
Ne podržavam dotične metode makar dokupljujem viadukta već 12 mjeseci
nisam nikad loše pisao o njemu makar sa druge strane ako budala oče povjerovat
svakakvim glupostima koje se ovdje pišu pa proda jeftino onda si je sam kriv
što je glup
prljavi posao ostavljam vama….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Još da se nadovežem cijena dionice Viadukta na burzi je na 10% ATH pa je sve to i uračunato u cijenu, ali Viadukt kao firma nije ništa posebno samo jedna jeftina dionica.

New Report

Close