VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VIADUKT danas potpisuje ugovor za dionicu koridora 5C.. cca 43000000 eura [proud]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt-danas-potpisuje-ugovor-za-dionicu-koridora-vc,75703.html

Potpisivanje ugovora danas

Pa sad i nakon ovog baš bih volio vidjet te likove koji prodaju………..
Čisto me interesira kako izgledaju………
Meni bi osobno odgovaralo da cjena još dugo bude ovakova……….
DFa mogu svaki mjesec kupiti dodatno još 20-30 kom…………….
Pa da mi je netko rekao prije 3-4 god da ću od plače moću kupiti 20-30 kom pao bih sa stolice……

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Sama bih sebe poljubila u tur koliko sam dobro procitala ovu dionicu. Ne da ce se ovdje beba zaraditi, nego ima da se sa ovom dionicom sepurim kao paun [lol] .Zahvaljujem se svima koji su mi do sada prodali svoje dionice!Oprostite sto vise nemam niti kune slobodne da kupim jos pokoju. joj, najradije bih rentala muža za 2 dionice za po pola sata [kiss] [lol] [wink]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

i to je reakcija na dobivanje posla ??????? 149 komada po asku [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Biti ce ih ….polako….jeftino mi je pa je sumnjvo [kiss]

Vidi se već jedan nalog od 700 na asku….. [yawn]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Nije baš bilo davno kad je ova dionica koštala

1 kom = 4800 kuna

Ja bi kupio ali ne mogu jer je kvar na internet trgovanju! [angry]

Pa sad i nakon ovog baš bih volio vidjet te likove koji prodaju………..
Čisto me interesira kako izgledaju………
Meni bi osobno odgovaralo da cjena još dugo bude ovakova……….
DFa mogu svaki mjesec kupiti dodatno još 20-30 kom…………….
Pa da mi je netko rekao prije 3-4 god da ću od plače moću kupiti 20-30 kom pao bih sa stolice……

dobra taktika

samo što nije...

hocemo li danas uspjeti dokuciti 375 kn? Hajdemo oklade na stol…Hajmo, možda igra Mečka! [cool]

Evo kinizi dolaze u luku Rijeku a naš dragulj tamo radi ajoj kad kinezi to vide kako ima da im daju da izgrade pola kine

New Report

Close