A i ovo bi moglo debelo dotaknuti VDKT, ako……:
24. travanj 2010.
Lompar: Od hrvatskog konzorcija zatražit ćemo novu ponudu
S grčko-izraelskim konzorcijem nije postignut dogovor
……..
Vlada nije postigla dovor s grčko-izraelskim konzorcijem za gradnju "prioritetne" dionice od Podgorice do Mateševa, jer cijena nije zadovoljavajuća i razgovori a tim konzorcijem će biti nastavljeni u ponedjeljak.
(pd)
[cool] he he he he
Uz sve ovo još se nešto iza brda valja i to jako veliko i naravno dobro a što drugo očekivat od firme koja u krizi posluje sa dobitkom
Evo ovo sam napisao prije na nekoliko sati nego je konzorcij izašao u javnost sa odličnim vjestima
pa neko me je svatio ozbiljno i nestao onaj veći nalog nabrzinu
vežite se raketa se sprema
Je li inače praksa da i trezorske dionice dobivaju dividendu, tj. uzima li se ukupan broj dionica ili se uzima ukupan broj dionica bez trezora. Ako se trezor računa, onda je dividenda 12,60 kn, a ako se ne računa, onda je 13,66 kn po dionici, slično kao i prišle godine. To je cca 4,23% na trenutnu cijenu.
Je li zadnji dan za dobivanje dividende 12.7.2010.?
Je li inače praksa da i trezorske dionice dobivaju dividendu, tj. uzima li se ukupan broj dionica ili se uzima ukupan broj dionica bez trezora. Ako se trezor računa, onda je dividenda 12,60 kn, a ako se ne računa, onda je 13,66 kn po dionici, slično kao i prišle godine. To je cca 4,23% na trenutnu cijenu.
Ne računaju se trezorske dionice, znači dividenda je 13,66 kn.
Točno, zadnji dan za dobivanje dividende je 12.07.2010. (30 dana od skupštine 15.06. minus 3 dana)
E, da….lijepo sam pisala da VDKT nije smio ići ispod 400 kn. Sve mirisi, kao današnji roštilj [kiss], da bi se ove godine mogao pokrenuti i Pelješki most. Djukanović se izgleda odljutio na nas i ovo bi moralo biti sigurno u HRV rukama.Dividenda kao grom dobra. Koliko će se morati čekati 700 kn koji mi je target za ovu godinu? Malo sam morala spustiti ljestvicu iako mislim , da ako ne bude nekih drastičnih potresa u HRV, da sam ju ipak mrvicu nisko postavila, ali bolje i drukati za malo lošije pa da se iznenadimo…Ovi u HT ponovo zaljuljali naciju, nacija se dobro nasukala, ali taj se film ovdje nece gledati,jer smo sa cijenom ispod dna, a dobre vibre tek slijede…Pozdrav svim VDKT-ovcima i onim ostalima koje sam u nekom prijašnjem postu nabrojila [cool]
Objavljeno FI viadukta na: http://www.zse.hr/ financijska izvjesca.
Pozdrav,
MrRichi
"…..Potraživanja s naslova kamata obračunatih investitorima za nepravovremeno plaćene
obveze temeljem ugovora o građenju u 2009 godini,zbog otežane naplate i udara na
likvidnost, rezultiralo je fakturiranjem Hrvatskim cestama 5,6 milijuna kn i Hrvatskim
autocestama u iznosu od 11,6 milijuna kn..…"
" ….čoće…..đečeš bolje…"
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
347,49 10 3.474,90 26.4.2010 12:45:14
347,47 7 2.432,29 26.4.2010 12:45:14
347,90 10 3.479,00 26.4.2010 12:45:14
347,50 8 2.780,00 26.4.2010
S obzirom na najavljenu dividendu jedino vdkt danas ima razloga za rast što se vidi i po ostvarenom prometu.
Ja ovdje strpljivo čćekam već skoro godinu dana………….
Ali doći će i mojih 5 min……………
Poslije dlkv best buy od građevine a po ovim cjenama među prva tri na zse…………
Ovdje će se jebeno zaraditi……….
Samo skupljajte na ovim razinama a ove sakere što prodaju zaista nikako više nemogu razumjet kad prodaju nešto za 340 i niže kad će ovo slijedeće godine vrjediti barem 800-1000………
………Sve građevinare čeka oporavak, barem za početak na tržištu kapitala…daleko zaostaju
za svima……a čemu…? ima puuuuno posla…..
Jel to pravo na isplatu ili isplata?
Ne računaju se trezorske dionice, znači dividenda je 13,66 kn.
Točno, zadnji dan za dobivanje dividende je 12.07.2010. (30 dana od skupštine 15.06. minus 3 dana)
[/quote]