Uprava Viadukta je neodgovorna, jer nije izvješće za medije , svaki tjedan-dva poslala na objavu javnim medijima…..zaštitila bi sve nas koji čuvamo njihove dionice….a ne ovako podlo..šute, ko
da se to nikoga ne tiče……. kakav bi to bio izdatak…zamislite, pozvati nekog tko je malo bolje
pismen u firmi i naložiti mu da sastavi priopćenje za medije …o planovima rada, ugovorenim poslovima i sl…… oni bi to odgovorno objavili…a ne ovako….sram ih bilo…. onaj arogantan
komunikolog za dionice…mogao bi se primiti posla i to raditi za dobro svih….
IGH to ima najbolje riješeno….čim puhne vjetrić…odmah vijest osvane na portalima….
Vidite, što znači briga za dioničare i firmu….
Glupo je to uopće odraslima govoriti…. mala djeca bi to već uradila i shvatila bolje….
p.S. skupljaju u tišini……?
Pa možda su neodgovorni i skupljaju u tišini… Možda ne znaju bolje i ja im opraštam ako znaju posao a štekaju samo u marketingu.
Bilo i bolje i za njih i za nas da su više poput IGH pa na svaku naznaku dignu buku ali ok.
p.s.eto još posla za teglenicu. Mislim da znaju što rade. [thumbsup]
Možda i hoće iako ovo nije neka novost, jer je ugovor potpisan još lani.
Sve u svemu dobro bi došao rast, ako ne toliko cijene onda barem likvidnosti. [smiley]
Nositelj posla je GP Krk ali podjela posla s Viaduktom i Primorjem je 34:33:33 [thumbsup]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/HbctdgwaNgEsHTju1mDaqA==.pdf
Najviše mi se sviđa što sredstva osim proračunskih daje svjetska banka.
Par dana me nije bilo,a pozitive kao u priči…vrijeme je da se i mi pokrenemo [kiss]
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
325,89 4 1.303,56 21.4.2010 10:13:51
325,99 10 3.259,90 21.4.2010 10:13:51
323,40 4 1.293,60 21.4.2010 10:13:51
323,48 12 3.881,76 21.4.2010 10:13:51
320,00 11 3.520,00 21.4.2010 10:13:29
318,80 12 3.825,60 21.4.2010 10:08:19
313,01 7 2.191,07 21.4.2010 10:00:00
Hura! Pa ja ću i od njih dobiti jednu solidnu dividendu – u visini jedne VSS plaće mjesečno ..vrlo dobre!
Pa od svakog mjesečno jednu managersku plaću….. solidno!
Uz sve ovo još se nešto iza brda valja i to jako veliko i naravno dobro a što drugo očekivat od firme koja u krizi posluje sa dobitkom
A i ovo bi moglo debelo dotaknuti VDKT, ako……:
24. travanj 2010.
Lompar: Od hrvatskog konzorcija zatražit ćemo novu ponudu
S grčko-izraelskim konzorcijem nije postignut dogovor
Europska komisija pomoći će Vladi Crne Gore s 20 milijuna eura za izgradnju autoceste od Bara do granice sa Srbijom, priopćio je sinoć crnogorski ministar prometa Andrija Lompar.
Lompar je nakon sastanka u Bruxellesu s predstavnicima Europske komisije i Europske investicijske banke kazao da je postignut kompromis i s tom bankom, koja je odbijala podržati gradnju za vladu "prioritetne" dionice od Podgorice do Mateševa u dužini od 42 kilometra, prenosi portal Radiotelevizije Crne Gore. Ministar prometa je kazao da EK "stoji 100 posto" iza vladinog projekta i njena pomoć se odnosi na tehničku podršku vladinim aktivnostima za izgradnju autoceste Bar-Boljare u dužini od 170 kilometara.
Lompar je također kazao da je EIB predložila gradnju tri dionice autoceste istovremeno, te da je spremna da s 50 posto sredstava financira gradnju prve dvije dionice od Đurmana do Podgorice. EIB se protivila namjeri vlade da se prvo gradi dionica od Podgorice do Mateševa. Kilometar te zahtjevne dionice, prema nekim procjenama, košta oko 28,5 milijuna eura.
"EIB podržava gradnju ceste, ali smatra da je to za crnogorsku ekonomiju zahtjevan poduhvat i izračunali su da je isplativije raditi dio po dio. Našli smo rješenje, a to je tri dionice zajedno", rekao je Lompar.
On je televiziji In priopćio da će vlada, nakon sastanka sa Europskom komisijom i EIB-om, zatražiti od grčko-izraelskog konzorcija Aktor-HCH, a kojim je u pregovorima, da dostavi ponudu za sve tri dionice. To isto će, dodao je, tražiti od svih ponuđača koji su na tenderu za dodjelu koncesije otkupili dokumentaciju. Među tim kompanijama su hrvatski konzorcij, austrijski Strabag i Alpine-Por i francuski Buaž.
Vlada nije postigla dovor s grčko-izraelskim konzorcijem za gradnju "prioritetne" dionice od Podgorice do Mateševa, jer cijena nije zadovoljavajuća i razgovori a tim konzorcijem će biti nastavljeni u ponedjeljak.
(pd)