Out of cash…
Mada da sam u novcima svakako bi išao u dokup. Crobex dosta kasni za stranim burzama pa je pitanje
samo dana kada će ući ulagači u većem obujmu.
Evo me……
Svaka čast kad imaš tako vremena i volje za viisit po forumu….
Pogrešku priznajem…..
Ali moram ustvrdiit da sam i dalje sa vdkt 20% u plusu…… [tongue] [kiss]
kolega, malo logike, molim. pa Vi pišete barem 3-4 puta učestalije od mene.
ja ne visim na forumu, meni glava "visi" na htv-u. dobro, sad je gužvara oko novog čifa pa mi malčice lakše. ali hlo…
Evo me……
Svaka čast kad imaš tako vremena i volje za viisit po forumu….
Pogrešku priznajem…..
Ali moram ustvrdiit da sam i dalje sa vdkt 20% u plusu…… [tongue] [kiss]
ja ne visim na forumu, meni glava "visi" na htv-u. dobro, sad je gužvara oko novog čifa pa mi malčice lakše. ali hlo…
[/quote]
Ma sve pet……………
Jako vas cjenim kao voditelja i čovjeka………….
Drago mi je da se povremeno javite………..
Isto ako može jedna mala sugestija….mada neznam dali to spada pod vaš dio posla…….mogli ste tu i tamo napravit koji prilog o dionicama……..malo kako se HT drži………fond manageri…….nepotizam…
stanje tržišta kapitala i slično…..
mislim da bi bilo jako zanimljivo…….
lp
[/quote]
Ma sve pet……………
Jako vas cjenim kao voditelja i čovjeka………….
Drago mi je da se povremeno javite………..
Isto ako može jedna mala sugestija….mada neznam dali to spada pod vaš dio posla…….mogli ste tu i tamo napravit koji prilog o dionicama……..malo kako se HT drži………fond manageri…….nepotizam…
stanje tržišta kapitala i slično…..
mislim da bi bilo jako zanimljivo…….
lp
[/quote]
ne daju. najozbiljnije. kao, utjecanje na dioničare, a to službeno smiju samo inv. savjetnici.
npr. baron.
ti si fakat zoran šprajc?
ti si fakat zoran šprajc?
šprajc. zoki šprajc.
Nekaj se opet kuha u Crnoj Gori! U vrijeme euforije oko tog autoputa naša je dionica ludo skočila.Bože daj dobrih vijesti sa tog terena! [pray]
Ima li nade za VDKT? Hoće li uspjeti opstati ili će propasti? Poslova nigdje….Grozno!