VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/novotny-gradevinari-se-moraju-mijenjati%2c-u-protivnom-slijedi-val-stecajeva!,73559.html

http://www.seebiz.eu/hr/politika/cacic-autocesta-zagreb-%E2%80%93-sisak-triput-skuplja-od-dalmatine!,73598.html

Miki10

Stani u red i kupi to ti je moj savjet sprema se raketa

Out of cash…
Mada da sam u novcima svakako bi išao u dokup. Crobex dosta kasni za stranim burzama pa je pitanje
samo dana kada će ući ulagači u većem obujmu.

Evo me……
Svaka čast kad imaš tako vremena i volje za viisit po forumu….
Pogrešku priznajem…..
Ali moram ustvrdiit da sam i dalje sa vdkt 20% u plusu…… [tongue] [kiss]

kolega, malo logike, molim. pa Vi pišete barem 3-4 puta učestalije od mene.
ja ne visim na forumu, meni glava "visi" na htv-u. dobro, sad je gužvara oko novog čifa pa mi malčice lakše. ali hlo…

Evo me……
Pogrešku priznajem…..

ja ne visim na forumu, meni glava "visi" na htv-u. dobro, sad je gužvara oko novog čifa pa mi malčice lakše. ali hlo…
[/quote]

Ma sve pet……………
Jako vas cjenim kao voditelja i čovjeka………….
Drago mi je da se povremeno javite………..

Isto ako može jedna mala sugestija….mada neznam dali to spada pod vaš dio posla…….mogli ste tu i tamo napravit koji prilog o dionicama……..malo kako se HT drži………fond manageri…….nepotizam…
stanje tržišta kapitala i slično…..
mislim da bi bilo jako zanimljivo…….

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo me……
Pogrešku priznajem…..

[/quote]

Ma sve pet……………
Jako vas cjenim kao voditelja i čovjeka………….
Drago mi je da se povremeno javite………..

Isto ako može jedna mala sugestija….mada neznam dali to spada pod vaš dio posla…….mogli ste tu i tamo napravit koji prilog o dionicama……..malo kako se HT drži………fond manageri…….nepotizam…
stanje tržišta kapitala i slično…..
mislim da bi bilo jako zanimljivo…….

lp
[/quote]
ne daju. najozbiljnije. kao, utjecanje na dioničare, a to službeno smiju samo inv. savjetnici.
npr. baron.

ti si fakat zoran šprajc?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ti si fakat zoran šprajc?

šprajc. zoki šprajc.

Nekaj se opet kuha u Crnoj Gori! U vrijeme euforije oko tog autoputa naša je dionica ludo skočila.Bože daj dobrih vijesti sa tog terena! [pray]

Ima li nade za VDKT? Hoće li uspjeti opstati ili će propasti? Poslova nigdje….Grozno!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Ovaj post od predhodnog ti se iz entuzijastičnog promijenio u očajni.. Šta ti bi, da nisi prodala?

New Report

Close