VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

12 kn po komadu. Ali ne vjerujem da će ove godine toga biti. I prošle je godine kasnila ali je bar isplaćena.
Možda bude neka manja.

da li tko zna koliko je iznosila dividenda po dionici prosle godine?

Cca 12kn, jedini graditelj koji je isplatio dividendu, imaju oni para, al ispod madraca a ne u banci.

26.11.2010 - Dan D

ja bi sve optimistične pitao kad će viadukt se zaustavit sa padom, a ne kad će nebu pod oblake????
P.S. – imam dionice viadukta ali komentari na ovoj temi su mi već stvarno smiješni, ajd sad udrite sa jednicama da vam bude lakše!

Kad dođe na 250……zadovoljan
[/quote]
Kolega Ivano, VDKT ispod 285-288kn neće moći. Tu je toliko toga, od Ganna, potpora, dugogodišnjih linija da je šansa nikakva da probije dolje. Gledano količine koje su protrgovane na razina 360-450kn i ove sada, samo je pitanje vremena da se vrati do 500kn.

26.11.2010 - Dan D

Prometi kolege, prometi, ovo je u čvrstim rukama, netko je izgubio desetke tisuća komada, umjesto da pokuša kupiti i makar platiti skuplje on prodaje ostatke ostataka.
Uskoro kolege, svi smo ovdje pohlepni i većina će ovo čuvati do 2000kn.Ja planiram prodati tek na 2000kn makar čekao dobrih 5.g.

26.11.2010 - Dan D

12 kn po komadu. Ali ne vjerujem da će ove godine toga biti. I prošle je godine kasnila ali je bar isplaćena.
Možda bude neka manja.

Dividenda je bila 14 kn po dionici.

Što možemo očekivati ove godine još je prerano za zaključivati, ali osnovica za isplatu dividende je tu, firma je poslovala sa dobiti u 2009. Ono što nije dobro i ne ide u prilog isplati dividende je da za sada građevinarima u 2010. ide lošije nego u 2009. Pričekajmo još koji mjesec. [pray]

Ovo sad je cjena iz 6-7 mj prošle godine

Dividenda je bila 12,50 kn i isplaćena je poslje uplate države HAC-u a dali će biti iove godine uvjeren sam da neće biti problema iz puno razloga

Možda bude neka manja.

Dividenda je bila 14 kn po dionici.

Što možemo očekivati ove godine još je prerano za zaključivati, ali osnovica za isplatu dividende je tu, firma je poslovala sa dobiti u 2009. Ono što nije dobro i ne ide u prilog isplati dividende je da za sada građevinarima u 2010. ide lošije nego u 2009. Pričekajmo još koji mjesec. [pray]
[/quote]
Hmmm,provjerio sam svoje knjige-točna info je 14 kn po komadu! Danas mi se to čini puno više jer je cijena dionice znatno pala odonda pa sam fulao s procjenom.
Vidim nisam ni jedini, većina se odlučila za krivu cifru [lol]
Nadam se da će i ove godine kapnuti neku sumu bar simbolično. Da se razlikuju od ostalih.
Pozdrav svim vlasnicima i onima koji to tek namjeravaju! [thumbsup]

II.Poglavlje ekologija,koliko če kamiona via duktu otić u staro željezo ,a da nepričam ostalo ili če opet uzet kredit.Naj bolje da uzmu amfibije mogu se vozat i po moru do DUBROVNIKA.A tamo ih ćekaju moji.Nek se drže Vc KORIDORA i Bosne.Broj je rimski [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Nije mi jasan današnji prodavač što je prodao pred samo zatvaranje koja je to svrha takvog trgovanja da sruši cjenu a vidljivo da će gore ili sutra ili drugi dan
Moj porfelj vdkt je sa 4 znamenge i nepada mi napamet đabe dati a taj što je prodapo nije kupio jeftinije dao bi se kladit u to a prodat sa minuso to nekako mi neide

Viadukt je dobro ulaganje.Šeta što ga ljudi prodaju za "kikiriki". Mislim da će se na jesen tući po glavi jer kad teglenica krene prema Pelješcu dići će se val na kojem će pisat 1000 kn

kad bi moglo to biti? po meni samo se cekaju neke dobre vijesti da ode gore.najvjerojatnuije ce te vijesti biti samo izgovor da se ispali dionica bar 20% gore jer 500kn je ionako minimum normale za sada

dividenda naravno da se ocekuje makar jadikuje uprava 😉

New Report

Close