VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Htjedoh reći da ovdije nema ni TUPSONA koji bi prodavali a ni KUPSONA koji bi kupovali osim mene,,,,

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ha ha, da mi je znati koji će TUPKO prodavati po 240kn, u svakom slučaju ako tu kojim čudom dođe rado bi kupio još.

isti tupko koji će tebi prodavati TISK po 200 kn [lol]
[/quote]
Jedina razlika je što Viadukt vrijedi itekako više od 300kn, a Tisak ne vrijedi ni 1BV, dakle po meni niti 177kn.

26.11.2010 - Dan D

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
Da li se to nešto novo priprema u dragoj nam Libiji? [thumbsup]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Ako se može suditi po ovom segmentu:
"…..construction company with a project going in full swing in Libya is looking for a competent, enthusiastic and business-oriented Accounting manager with potential to develop with business….2

onda ima neki project going in full swing in Libya [cool]

marcello

Morati ću si izgleda kupiti tamnije sunčane naočale-sve neki poslovi vezano uz jako sunce….Libija, pa brodovi, doduše… kad malo bolje razmislim- nagovoriti ću muža da ove godine idemo kroz Bosnu do Splita da vidimo kako šinja Viadukt autoput kroz BiH….surova budućnost….. [cool] [sealed] [cool]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Sve bi bilo u redu da nema rezultata za prva tri mjeseca 2010. koji budu po mojoj procjeni minus od cca 30 mil. kn. a onda ćemo vidjeti cijenu, ali nakon toga bi trebalo biti bolje. 5 mjesec je stvoren za ulazak u vdkt-r-a po cijeni oko 240 kn.

Mislim da ovaj post treba pamtiti.Vdkt ispod 290kn?! Uskoro?! Stvarno odurno.Ok,bumo vid’li.

Do sada je vdkt pokušao nekoliko puta probiti 300………..
doduše je uspio ali moglo je se kupit jako malo dionica,………..

300 je jebako potpora i jako teško će je probiti……..
a na prodaji će biti 50 kom kado i do sada……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Sad sam 99,99 % siguran da idemo gore………….

Kineski zid je na 300( malo manje.)

A "open blue sky" je na 1.000 [bye] [thumbsup]

marcello

ja bi sve optimistične pitao kad će viadukt se zaustavit sa padom, a ne kad će nebu pod oblake????
P.S. – imam dionice viadukta ali komentari na ovoj temi su mi već stvarno smiješni, ajd sad udrite sa jednicama da vam bude lakše!

ja bi sve optimistične pitao kad će viadukt se zaustavit sa padom, a ne kad će nebu pod oblake????
P.S. – imam dionice viadukta ali komentari na ovoj temi su mi već stvarno smiješni, ajd sad udrite sa jednicama da vam bude lakše!

Kad dođe na 250……zadovoljan

da li tko zna koliko je iznosila dividenda po dionici prosle godine?

New Report

Close