VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

al su se nagurali ovi miševi koji su kupili po 318 ..sad su na asku od 325-330…….. [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

al su se nagurali ovi miševi koji su kupili po 318 ..sad su na asku od 325-330…….. [lol]

Pravi su miševi!

26.11.2010 - Dan D

1. Neto dobit građevinskog poduzeća Viadukt u 2009. godini je iznosila 7,07 milijuna kuna, što je 12,3% posto više nego 2008. godine.

2. Dobijanje autoceste zajedno u konzorciju sa Heringom 43,2 milje Eura

3. Projekt cestovne gradnje u Libiji 86 milja kuna

4. Nastavak gradnje AC prema Pločama (skupa sa Hidricom)

5.Dopuna djelatnosti na brodski prijevoz

6. Unatoč krizi isplatio dividendu

7. Nova teglenica spremna za Pelješki most

8. Isplaćena dividenda cca 4,7% u prošloj godini (jedini graditelj koji je to uradio)

9. Naplata potraživanja poboljšana

26.11.2010 - Dan D

Isprika, posao u Libiji je 88 milja u Eurima, a ne kunama i uskoro ostatak pred naplatom

26.11.2010 - Dan D

Najveći plus po meni za Viadukt je ulazak u EU i široko tržište gdje se cijeni tradicija i povoljnija cijena! Dogodine se predviđa rast BDP-a 2,5%, državne investicije 14,5milijardi kuna.
DLKV je prvi započeo. HDEL krenula za njim, uskoro kreće i Viadukt.
Sjetimo se da je na samo 7% od ATH-a.

26.11.2010 - Dan D

Po mom sudu ovo su zadnje prilike za dokup jer uskoro kreće novi ciklus gore. Rast stabiliniji i snažniji.

26.11.2010 - Dan D

Najveći plus po meni za Viadukt je ulazak u EU i široko tržište gdje se cijeni tradicija i povoljnija cijena! Dogodine se predviđa rast BDP-a 2,5%, državne investicije 14,5milijardi kuna.
DLKV je prvi započeo. HDEL krenula za njim, uskoro kreće i Viadukt.
Sjetimo se da je na samo 7% od ATH-a.

Uh opet split obmanjuje javnost.Pa nemoj druže da se blamiraš baš na svakoj temi.Nije točno da je vdkt na 7% od ath,onosno je točno ali taj podatak je bezvrijedan ako ne navedeš da je bilo …što je ono bilo??Ajd pogodi,dokaži da imaš barem malo pojma o dionici [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Sve bi bilo u redu da nema rezultata za prva tri mjeseca 2010. koji budu po mojoj procjeni minus od cca 30 mil. kn. a onda ćemo vidjeti cijenu, ali nakon toga bi trebalo biti bolje. 5 mjesec je stvoren za ulazak u vdkt-r-a po cijeni oko 240 kn.

Sve bi bilo u redu da nema rezultata za prva tri mjeseca 2010. koji budu po mojoj procjeni minus od cca 30 mil. kn. a onda ćemo vidjeti cijenu, ali nakon toga bi trebalo biti bolje. 5 mjesec je stvoren za ulazak u vdkt-r-a po cijeni oko 240 kn.

A možda su si rihtali bilancu da im dio knjiženja računa uđu u 2010. Djelomično to pokazuje i to što su 2009. završili u blago većem plusu nego 2008. što lijepo izgleda, tako da su mogli kalkulirati sa knjiženjima.

Ovo su samo moja nagađanja, u doba ovakve krize to ne bio loš potez pogotovo što je 1Q uvijek najlošiji za građevinare zbog zime.

240 kn? To se neće dogoditi, ne bu išlo tako nisko ni u kom slučaju.

A možda su si rihtali bilancu da im dio knjiženja računa uđu u 2010. Djelomično to pokazuje i to što su 2009. završili u blago većem plusu nego 2008. što lijepo izgleda, tako da su mogli kalkulirati sa knjiženjima.

Ovo su samo moja nagađanja, u doba ovakve krize to ne bio loš potez pogotovo što je 1Q uvijek najlošiji za građevinare zbog zime.

240 kn? To se neće dogoditi, ne bu išlo tako nisko ni u kom slučaju.
[/quote]
Ha ha, da mi je znati koji će TUPKO prodavati po 240kn, u svakom slučaju ako tu kojim čudom dođe rado bi kupio još.

26.11.2010 - Dan D

Nadalje, vratimo se u prošlost, kad je cijena bila oko 290kn, u par dana smo došli na 450kn. Stampedo kad krene onda onima koji su izašli više nema pomoći jer panika uradi svoje.
Al takvi će vjerovatno kupovati opet od nas na vrhu. Samo idući vrh nije 500kn već 900kn. Brojite valove kolege, svi živi crnjaci su odavno u cijeni, očekujem uskoro pomak u poslovanju graditelja, otvaranje novih projekata.
Za firmu koja ima dugu tradiciju i znanje, tako malene kapitalizacije, mogući su strahoviti pomaci cijena gore. Imajte to na umu kolege.
LONG HOLD.

26.11.2010 - Dan D

Ha ha, da mi je znati koji će TUPKO prodavati po 240kn, u svakom slučaju ako tu kojim čudom dođe rado bi kupio još.

isti tupko koji će tebi prodavati TISK po 200 kn [lol]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

New Report

Close