Kao prvo-kolegica! I genetski i fenotipski [proud]. A kao drugo, ne vjerujem da ce skoro biti ista od ove dionice, tako da oni koji nemaju vremena – malo spuste ljestvicu, jer je njima svejedno na 15-20 dionica da li su na +ili- 5 kn po dionici, a meni bi to pomoglo,ako nista drugo barem onda zbog osjecaja da sam dobro kupila. Dakle, od VDKT do daljnjeg, barem 3-4 godine nece biti znacajnijeg rasta. Kugla mi tako govori [wink]
Kolegice Cerclage vjerovatno ste se riješili svojih 260kom i sad drukate dolje. Fundamentalno VDKT je podcjenjeniji u odnosu na sve graditelje. Nadalje država hoće investirati i budite sigurni da će se Pelješki most graditi i da VDKT ima tu da namlati pare na teglenici.
Volumeni su mizerni već neko vrijeme, radimo sidewaves,….
Siguran sam u jedno, dogodit će se jako jako skoro dan sa milijunskim prometom u kojem će VDKT povući preko 360kn. Vidimo se uskoro na 430kn.
Kolega, već duže vrijeme čamim na 783 kom. Jedino ne kužim odakle vam ovo sa 260 kom? A razina od 430 kn me ne zanima previse. Malo mi je za moj apetit, tako da ce morati malo vise gore da me zadovolji. A drukam, da vas malo reanimiram, a i da ubodem jos pokoju dionicu, barem da zaokruzim pa da mi je lakse za racunati. [cool]
Kolega, već duže vrijeme čamim na 783 kom. Jedino ne kužim odakle vam ovo sa 260 kom? A razina od 430 kn me ne zanima previse. Malo mi je za moj apetit, tako da ce morati malo vise gore da me zadovolji. A drukam, da vas malo reanimiram, a i da ubodem jos pokoju dionicu, barem da zaokruzim pa da mi je lakse za racunati. [cool]
Pa kolegice, ne valja se lipariti, udrite po asku.
Potenijalno kretanje dionice u budućnosti! Vrijeme je da država odriješi kesu!
Prometi mizerija već duže…. Vrijeme je za snažnije volumene jako skoro.
22.3. po TA bi trebao biti dan D.
Prognoza po ELWAVU, zanimljivo da se Time Cluster (vremenski tajming) poklapa i sa prognozom Metastock-a (add-on).
22.3. bi trebao biti dan D, gore dolje 1 dan. Zanimljivo, pada na utorak, dane koji obično preokreću trendove.
Prognoza po ELWAVU, zanimljivo da se Time Cluster (vremenski tajming) poklapa i sa prognozom Metastock-a (add-on).
22.3. bi trebao biti dan D, gore dolje 1 dan. Zanimljivo, pada na utorak, dane koji obično preokreću trendove.
Kakav prevod za time cluster [thumbsup] Kolega ako možete prevesti i ostale fancy words [cool]
Kakav prevod za time cluster [thumbsup] Kolega ako možete prevesti i ostale fancy words [cool]
[/quote]
Nije baš idealan prijevod, al teško je tražiti našu riječ za to. Cluster bi bio dio, segment.
Samo u vremenskom slijedu ne postoji adekvatna riječ koja bi zamijenila ovu englesku
Inače obožavam velike dioničare jer nikad ne znaju kad prodati,a smanjuju broj dionica na tržištu što je potrebno za snažniji rast! Teško je takvim igračima višestruko utapati na 365kn i kupovati na 330kn. Sa 150-200kom se itekako može, al sa 800, 1200 ili 3000kom malo teže!
A tko je nabavio potrebnu opremu? LOL! Presmiješno kako prava vijest prati vijest prije!
Kao da je namješteno! Pitam se tko će dobiti posao,a možda ga je već i dobio da nitko ne zna!
+ također……………hvala
vidimo se slijedeći tjedan 10% više