VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao prvo-kolegica! I genetski i fenotipski [proud]. A kao drugo, ne vjerujem da ce skoro biti ista od ove dionice, tako da oni koji nemaju vremena – malo spuste ljestvicu, jer je njima svejedno na 15-20 dionica da li su na +ili- 5 kn po dionici, a meni bi to pomoglo,ako nista drugo barem onda zbog osjecaja da sam dobro kupila. Dakle, od VDKT do daljnjeg, barem 3-4 godine nece biti znacajnijeg rasta. Kugla mi tako govori [wink]

Kolegice Cerclage vjerovatno ste se riješili svojih 260kom i sad drukate dolje. Fundamentalno VDKT je podcjenjeniji u odnosu na sve graditelje. Nadalje država hoće investirati i budite sigurni da će se Pelješki most graditi i da VDKT ima tu da namlati pare na teglenici.
Volumeni su mizerni već neko vrijeme, radimo sidewaves,….
Siguran sam u jedno, dogodit će se jako jako skoro dan sa milijunskim prometom u kojem će VDKT povući preko 360kn. Vidimo se uskoro na 430kn.

26.11.2010 - Dan D

Kolega, već duže vrijeme čamim na 783 kom. Jedino ne kužim odakle vam ovo sa 260 kom? A razina od 430 kn me ne zanima previse. Malo mi je za moj apetit, tako da ce morati malo vise gore da me zadovolji. A drukam, da vas malo reanimiram, a i da ubodem jos pokoju dionicu, barem da zaokruzim pa da mi je lakse za racunati. [cool]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Kolega, već duže vrijeme čamim na 783 kom. Jedino ne kužim odakle vam ovo sa 260 kom? A razina od 430 kn me ne zanima previse. Malo mi je za moj apetit, tako da ce morati malo vise gore da me zadovolji. A drukam, da vas malo reanimiram, a i da ubodem jos pokoju dionicu, barem da zaokruzim pa da mi je lakse za racunati. [cool]

Pa kolegice, ne valja se lipariti, udrite po asku.

26.11.2010 - Dan D

Potenijalno kretanje dionice u budućnosti! Vrijeme je da država odriješi kesu!
Prometi mizerija već duže…. Vrijeme je za snažnije volumene jako skoro.
22.3. po TA bi trebao biti dan D.

26.11.2010 - Dan D

Prognoza po ELWAVU, zanimljivo da se Time Cluster (vremenski tajming) poklapa i sa prognozom Metastock-a (add-on).
22.3. bi trebao biti dan D, gore dolje 1 dan. Zanimljivo, pada na utorak, dane koji obično preokreću trendove.

26.11.2010 - Dan D

http://seebiz.eu/hr/analize/vlada-za-most-preko-save-150-milijuna-kuna,71210.html

Prognoza po ELWAVU, zanimljivo da se Time Cluster (vremenski tajming) poklapa i sa prognozom Metastock-a (add-on).
22.3. bi trebao biti dan D, gore dolje 1 dan. Zanimljivo, pada na utorak, dane koji obično preokreću trendove.

Kakav prevod za time cluster [thumbsup] Kolega ako možete prevesti i ostale fancy words [cool]

Kakav prevod za time cluster [thumbsup] Kolega ako možete prevesti i ostale fancy words [cool]
[/quote]
Nije baš idealan prijevod, al teško je tražiti našu riječ za to. Cluster bi bio dio, segment.
Samo u vremenskom slijedu ne postoji adekvatna riječ koja bi zamijenila ovu englesku

26.11.2010 - Dan D

Inače obožavam velike dioničare jer nikad ne znaju kad prodati,a smanjuju broj dionica na tržištu što je potrebno za snažniji rast! Teško je takvim igračima višestruko utapati na 365kn i kupovati na 330kn. Sa 150-200kom se itekako može, al sa 800, 1200 ili 3000kom malo teže!

26.11.2010 - Dan D

http://seebiz.eu/hr/analize/vlada-za-most-preko-save-150-milijuna-kuna,71210.html

A tko je nabavio potrebnu opremu? LOL! Presmiješno kako prava vijest prati vijest prije!
Kao da je namješteno! Pitam se tko će dobiti posao,a možda ga je već i dobio da nitko ne zna!

26.11.2010 - Dan D

Što jest jest, clustering = segmentiranje, pa i jest segment.

+ također……………hvala

vidimo se slijedeći tjedan 10% više

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close