Kao sto sam govorila- izvjesce fenomenalno obzirom da se odnosi na godinu u kojoj je sve bilo stalo, u kojoj smo imali dva rebalansa proracuna….BRAVO! A sto se tice posla u Crnoj Gori- pa govorila sam vam lijepo da je to gotova stvar, a vi samo prodajete li ga prodajete po 20-30 dionica i pravim dionicarima samo idete na živce. Dajte vise se rijesite ove dionice i odite u HT kad nemate vjere,a onda se iza ljeta vratite kad nam bude lijepo :-). Pozdrav braniteljima ove nase rakete koja se priprema za lansiranje. E da, kolika bi mogla iti dividenda obzirom da su sada vise zaradili nego proslih godina? Valja pomno isplanirati shoping…torbice,kostimići…jadna ja, al’ sam sad u prolemu.Slatkom! [kiss]
Molim, zanemarite moj prethodni post, jer…
Savjet za izgradnju autoputeva predložiće Vladi da raskine koncesioni ugovor za gradnju autoputa Bar-Boljare sa prvorangiranim hrvatskim konzorcijumom, koji predvodi Konstruktor, saopštio je, nakon sjednice Savjeta, ministar saobraćaja Andrija Lompar.
Takvu odluku Savjet je donio jer Konstruktor nije, u predviđenom roku, dostavio validne bankarske garancije.
Savjet je predložio da se na pregovore pozove drugorangirani konzorcijum Aktor-HCH.
Vlada će se o predlogu Savjeta za izgradnju autoputeva izjasniti na sjednici u četvrtak.
Kao sto sam govorila- izvjesce fenomenalno obzirom da se odnosi na godinu u kojoj je sve bilo stalo, u kojoj smo imali dva rebalansa proracuna….BRAVO! A sto se tice posla u Crnoj Gori- pa govorila sam vam lijepo da je to gotova stvar, a vi samo prodajete li ga prodajete po 20-30 dionica i pravim dionicarima samo idete na živce. Dajte vise se rijesite ove dionice i odite u HT kad nemate vjere,a onda se iza ljeta vratite kad nam bude lijepo :-). Pozdrav braniteljima ove nase rakete koja se priprema za lansiranje. E da, kolika bi mogla iti dividenda obzirom da su sada vise zaradili nego proslih godina? Valja pomno isplanirati shoping…torbice,kostimići…jadna ja, al’ sam sad u prolemu.Slatkom! [kiss]
Ništa od shopinga, izgleda da će ovo ljeto biti u modi nudizam na Jarunu.
[bye]
Izvješće je prilično loše, sa tendencijom pogoršanja. 4Q očajan.Sad još i propada nada da će nešto raditi u CG. Loše
Sutra RIB
imo
uvijek se veselim jeftinom dokupu. [wink]
u 16h ćemo vidjet ko je u pravu. ja ili oni.
…potpisujem [cool]
Kako ljudima nije jasno da VDKT je naj bolji građevinar u ljepoj našoj i naj perspektivniji sa ogromnim potencijalom samo za rast
Sutra bismo mogli malo nadoknaditi od ovoga pada. Ako ne onda još malo dokupa uz 8% popusta i idući tjedan prodaja. Da pojačamo tu likvidnost wink