VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao sto sam govorila- izvjesce fenomenalno obzirom da se odnosi na godinu u kojoj je sve bilo stalo, u kojoj smo imali dva rebalansa proracuna….BRAVO! A sto se tice posla u Crnoj Gori- pa govorila sam vam lijepo da je to gotova stvar, a vi samo prodajete li ga prodajete po 20-30 dionica i pravim dionicarima samo idete na živce. Dajte vise se rijesite ove dionice i odite u HT kad nemate vjere,a onda se iza ljeta vratite kad nam bude lijepo :-). Pozdrav braniteljima ove nase rakete koja se priprema za lansiranje. E da, kolika bi mogla iti dividenda obzirom da su sada vise zaradili nego proslih godina? Valja pomno isplanirati shoping…torbice,kostimići…jadna ja, al’ sam sad u prolemu.Slatkom! [kiss]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Molim, zanemarite moj prethodni post, jer…
Savjet za izgradnju autoputeva predložiće Vladi da raskine koncesioni ugovor za gradnju autoputa Bar-Boljare sa prvorangiranim hrvatskim konzorcijumom, koji predvodi Konstruktor, saopštio je, nakon sjednice Savjeta, ministar saobraćaja Andrija Lompar.
Takvu odluku Savjet je donio jer Konstruktor nije, u predviđenom roku, dostavio validne bankarske garancije.

Savjet je predložio da se na pregovore pozove drugorangirani konzorcijum Aktor-HCH.

Vlada će se o predlogu Savjeta za izgradnju autoputeva izjasniti na sjednici u četvrtak.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Kao sto sam govorila- izvjesce fenomenalno obzirom da se odnosi na godinu u kojoj je sve bilo stalo, u kojoj smo imali dva rebalansa proracuna….BRAVO! A sto se tice posla u Crnoj Gori- pa govorila sam vam lijepo da je to gotova stvar, a vi samo prodajete li ga prodajete po 20-30 dionica i pravim dionicarima samo idete na živce. Dajte vise se rijesite ove dionice i odite u HT kad nemate vjere,a onda se iza ljeta vratite kad nam bude lijepo :-). Pozdrav braniteljima ove nase rakete koja se priprema za lansiranje. E da, kolika bi mogla iti dividenda obzirom da su sada vise zaradili nego proslih godina? Valja pomno isplanirati shoping…torbice,kostimići…jadna ja, al’ sam sad u prolemu.Slatkom! [kiss]

Ništa od shopinga, izgleda da će ovo ljeto biti u modi nudizam na Jarunu.
[bye]

Izvješće je prilično loše, sa tendencijom pogoršanja. 4Q očajan.Sad još i propada nada da će nešto raditi u CG. Loše
Sutra RIB
imo

Al nas je IGH povukao, na sreću nismo toliko likvidni da nas tako brzo zakuca u blokadu ko njih.

uvijek se veselim jeftinom dokupu. [wink]

u 16h ćemo vidjet ko je u pravu. ja ili oni.

uvijek se veselim jeftinom dokupu. [wink]

u 16h ćemo vidjet ko je u pravu. ja ili oni.

…potpisujem [cool]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Kako ljudima nije jasno da VDKT je naj bolji građevinar u ljepoj našoj i naj perspektivniji sa ogromnim potencijalom samo za rast

POTNC-R-A je danas jako teško prodati, a gubici u 4Q su astronomski

jooooooj što volim vidit kolce. ovaj PD posto ko vinograd. baš mi se to sviđa!

Sutra bismo mogli malo nadoknaditi od ovoga pada. Ako ne onda još malo dokupa uz 8% popusta i idući tjedan prodaja. Da pojačamo tu likvidnost wink

Evo ako netko želi prodati nek stavi ponudu do 330 sa bar 38 komada i rješiće se. Manje od 100 komada se ne traži. Ako da i jeftinije kupac još zadovoljniji.

New Report

Close