VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova ekipa iz Viadukta je od nedostatka posla skroz na skroz prolupala [sealed]

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=8266

Ne bi bilo loše da kad već plove da vuku panulu, nikad ne znaš

Šote more šote, šote mašala, ova robna kuća kusur ne vraća

Bravo VDKT!! Tako se eksploatira kapital i radi za dioničara. Evo već se krenulo u brodarstvo. I dok šljakeri HDEL-a rone i spajaju struju pod vodom, VDKT-ovci im se vozaju remorkerima nad glavom i po njma …. jelte… [thumbsup]

BRAVO bravo BRAVO…

Sve sposbnija i bolja uprava, znaju majstori da su su i brodovi i vdkt zakon!

Oplođuju kapital dioničara, zaradjuju—

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ALARMANTNO
Ozren Matijašević: Ne pokrene li se građevina, prijeti val stečajeva
Autor/izvor: SEEbiz / H
OSIJEK – Predsjednik Hrvatske udruge sindikata (HUS) Ozren Matijašević pozvao je danas Vladu da žurno pokrene regionalno raspodijeljene infrastrukturne radove i porezne reforme, jer ako ubrzo ne promijeni dosadašnju politiku Hrvatsku će u idućih mjesec dana pogoditi val stečajeva.
Na konferenciji za novinare Matijašević je ocijenio kako bi pokretanje infrastrukturnih radova ili nastavak započetih, poput izgradnje koridora 5C u Slavoniji, pomoglo posrnuloj građevinskoj operativi i smanjilo trend gubitaka radnih mjesta, a porezne reforme, poput ukidanja kriznog poreza i raznih parafiskalnih nameta, rasteretile gospodarstvo.

Matijašević je "licemjernom" ocijenio najavu Vlade o subvencijama mladim obiteljima za kupnju stanova, jer Vladu drži najodgovornijom za rastuću nezaposlenost, kojom su posebice pogođeni mladi ljudi.

"To nije pomoć njima ni građevinskom sektoru, već lihvarima u bankama i građevinskoj mafiji koja drži nerealno visoke cijene stanova", ustvrdio je Matijašević.

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Vaš link

Član nadzornog odbora kupuje [proud]

Kupnje: Cijena Količina
337,00 4
334,24 3
334,18 11
334,00 9
333,04 8
331,00 33
330,00 16
321,70 40
321,11 8
321,00 142
Prodaje: Količina Cijena
20 344,99
36 345,00
11 357,89
50 358,48
3 359,00
48 361,00
27 362,50
20 363,60
10 363,70
40 363,79

marcello

Alo , alo , jeli ovo za poništenje , rušenje 3% sa 2 kom. ?!

Kupi ti sad +6% 1kom. i mirna Bosna

Neću , nego sam uputio prijavu nadležnoj instituciji sa zahtjevom za poništenje.

kolege dioničari, pa ne brinite se za te sitnice…
…usput, sinoć je šuker izjavio (bio sam nazočan) da će vlada pomoći građevinu…

Vlada nek pomogne građevini tako da plaća svoja vlastita dugovanja u nekom razumnom roku.
To će bit najbolja pomoć!

kolege dioničari, pa ne brinite se za te sitnice…
…usput, sinoć je šuker izjavio (bio sam nazočan) da će vlada pomoći građevinu…

e to je već veliki razlog za brigu!!! [rolleyes]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close