Ali kakva plasiranja vijesti u kratkim razmacima, kao da je planirano.
Kao? Pa da,možda to i nije bilo po planu,možda ne znaju veliki što rade.Da,možda je sve to bilo slučajno baš tako danas.;-)
Sve se bojim da će danas IGH potopit ostatak građevinara…
neka svaki puta ovako ”potopi”. [thumbsup]
Danas nismo rasli više jer smo jedini ostali u blokadi do kraja trgovanja na burzi
Tehnika je skočila 6% u zadnjih par minuta
nakon izlaska iz blokade
šteta što danas nismo ranije izašli iz blokade!
sutra slijedi nadoknađivanje
Danas nismo rasli više jer smo jedini ostali u blokadi do kraja trgovanja na burzi
Tehnika je skočila 6% u zadnjih par minuta
nakon izlaska iz blokade
šteta što danas nismo ranije izašli iz blokade!
sutra slijedi nadoknađivanje
Iz blokade u blokadu, to je jedini put! Naravno dobra vijest za IGH i THNK znači i dobre poslove (mostovi, viadukti, tuneli) za HDEL i VDKT također!
Ako procijenimo koliko vrijede radovi dolje, da je dobit samo 5-10% to je opet 2-3 puta više nego da netko zbroji vrijednost svih graditelja na burzi.
Sve ispod 100% rasta je neprihvatljivo i nerealno! Ne prodajite jeftino jer ovo ide jaaaako visoko.
:-)))) A lijepo sam vam govorila da nije realno spustati cijenu ispod 450 kn,jer ce konzorcij dobiti posao u Crnoj Gori!!! Bit’ ce batina! Sutra ima da se vratimo tamo gdje smo trebali i docekati ovu vijest (vidi gornju cijenu), a onda jedna duuuugacka voznjica na malim prometima do nekih 600-650 kn nakon objave poslovnih rezultata za proslu godinu, a onda netko treba i podijeliti dobit,pa cemo se provozati do nekih 750 kn, a onda sa trecim tromjesjecjem smo na 1xxx kn. A evo i kamate na stambene idu dolje….a joj…al’ ce drhtavci dobiti panicni napad:-). Pa niste valjda zaista mislili da ce Jaca , banke i ini dozvoliti da jedini masovni hrvatski izvozni proizvod sada kada trebamo u Europu kleknuti na koljena??? C-C-C.
:-)))) A lijepo sam vam govorila da nije realno spustati cijenu ispod 450 kn,jer ce konzorcij dobiti posao u Crnoj Gori!!! Bit’ ce batina! Sutra ima da se vratimo tamo gdje smo trebali i docekati ovu vijest (vidi gornju cijenu), a onda jedna duuuugacka voznjica na malim prometima do nekih 600-650 kn nakon objave poslovnih rezultata za proslu godinu, a onda netko treba i podijeliti dobit,pa cemo se provozati do nekih 750 kn, a onda sa trecim tromjesjecjem smo na 1xxx kn. A evo i kamate na stambene idu dolje….a joj…al’ ce drhtavci dobiti panicni napad:-). Pa niste valjda zaista mislili da ce Jaca , banke i ini dozvoliti da jedini masovni hrvatski izvozni proizvod sada kada trebamo u Europu kleknuti na koljena??? C-C-C.
Evo ti sto jer si žena…
I jer sve jako lijepo zvuči..
Treba uživati u ovom trenutku, a sutra sigurno idemo i dalje gore…
Svi mi vlasnici ove dionice smo to i zaslužili, a vrijeme je i da Viadukt objavi neki novi posao. Krenulo je…
Mozda laicko pitanje ali bolje pitati nego skitati, ucili me stari ljudi… kakvo je misljenje kolega ovdje o udjelu Viadukta u poslu u Crnoj Gori? Dosta viadukta se ima u planu izgraditi ali meni se namece pitanje koliko njih ce izgraditi Konstruktor i da li ce nesto ostaviti i Viaduktu? Kakve su sanse ovoj firmi u ovom velikom projektu?
Evo ti sto jer si žena…
I jer sve jako lijepo zvuči..
[/quote]
I zato jer je stvarno tako i govorila i kada stanje nije bilo tako sjajno i jer je najvjerojatnije u pravu. 🙂