Kolega Ivano, prodam Vam 2 dionice po 700 kn da ne plačete, a onda zajedno cekamo lipanj i 1xxx :-)?
Kolega Ivano, prodam Vam 2 dionice po 700 kn da ne plačete, a onda zajedno cekamo lipanj i 1xxx :-)?
A zašto misliš da će u lipnju dostići 1xxx ,nemoj zamjerit al ja mislim i ranije
neda nitko po 330-335..trebat ce dignit na 350-360 za kupit 200-300 kom..
EPS YTD 86,85
P/S0,14
P/E4,45
P/B 0,92
DOKUP I SAMO DOKUP
I vrijeme je da ljudi dođu pameti i prestanu prodavati po ovim niskim cijenama. Tko želi ući neka se potrudi kao i mi kad smo ulazili. Tko želi biti vani neka ulaže u oročenu štednju i čarapu.
Pa ovako. Vjerojatnije je da će se to dogoditi tamo ngdje iza 9. mjeseca. Sada kada izađe godišnje izvješće morao bi se vidjeti napredak u solventnosti koju je morala pokriti država sa svojim dugom od pola milijarde kuna, a to još nije precizirano nikakvim izvešćem da je to i sjelo. Poslovanje u ovoj godini je bilo, za recesijske prilike,fenomenalno,jer je završeno probijanje na tržišta ( kod nas su se poslovi dobivali tako kako su se dobivali, a ili je moglo tako ili ključ u bravu). Svi ti poslovi su odrađeni na visokoj razini, zarada je bila mala vjerovatno i zbog popratnih velikih troškova, ali sada kada nastupaju sa dokazanim novim poslovima, imaju u portfelju dobre sklopljene poslove koji nose i dobru zaradu, pa će i radosti biti više. Za VDKT je karakteristično da nemaju bombastičnih izjava, najava ili sl. već rade i pune narudžbe. Ako je u ono vrijeme bilo dobro za VDKT i preko 4000 kn, onda mora sada doci na razine iznad 1000 kn, jer ima čiste poslove koji donose dobru dobit, booking im je dobar, ulaskom u EU mogu samostalno nastupati na natječajima, a referecama će u budućnosti ostati sigurno jedan od vodećih hrvatskih izvoznih poslova.Ovom dionicom sam si objezbjedila mirnu budućnost, jer ovdje ne mogu izgubiti, a ako se slučajno nešto i dogodi u RH što će srušiti dionice, neka, jer ne planiram prodavati slijedećih 2-3 godine, a tada ćemo drugačije gledati na ponudu i potražnju ove dionice.
Ako je u ono vrijeme bilo dobro za VDKT i preko 4000 kn, onda mora sada doci na razine iznad 1000 kn
U međuvremenu se broj dionica itekako povećao…
Svi mi znamo da se VDKT dokapitalizirao što ima loše u
povečanju temeljnog kapitala
Koliko se povečao broj dionica Janafa nakon dokapitalizacije
pa je nakon toga povečanja
otišao gore debelo preko 100% i prednjači po rastu na ZSE
2.LISTOPAD 2008
940KN – 1 DIONICA