VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Ivano, prodam Vam 2 dionice po 700 kn da ne plačete, a onda zajedno cekamo lipanj i 1xxx :-)?

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Kolega Ivano, prodam Vam 2 dionice po 700 kn da ne plačete, a onda zajedno cekamo lipanj i 1xxx :-)?

A zašto misliš da će u lipnju dostići 1xxx ,nemoj zamjerit al ja mislim i ranije

neda nitko po 330-335..trebat ce dignit na 350-360 za kupit 200-300 kom..
EPS YTD 86,85
P/S0,14
P/E4,45
P/B 0,92
DOKUP I SAMO DOKUP

I vrijeme je da ljudi dođu pameti i prestanu prodavati po ovim niskim cijenama. Tko želi ući neka se potrudi kao i mi kad smo ulazili. Tko želi biti vani neka ulaže u oročenu štednju i čarapu.

Pa ovako. Vjerojatnije je da će se to dogoditi tamo ngdje iza 9. mjeseca. Sada kada izađe godišnje izvješće morao bi se vidjeti napredak u solventnosti koju je morala pokriti država sa svojim dugom od pola milijarde kuna, a to još nije precizirano nikakvim izvešćem da je to i sjelo. Poslovanje u ovoj godini je bilo, za recesijske prilike,fenomenalno,jer je završeno probijanje na tržišta ( kod nas su se poslovi dobivali tako kako su se dobivali, a ili je moglo tako ili ključ u bravu). Svi ti poslovi su odrađeni na visokoj razini, zarada je bila mala vjerovatno i zbog popratnih velikih troškova, ali sada kada nastupaju sa dokazanim novim poslovima, imaju u portfelju dobre sklopljene poslove koji nose i dobru zaradu, pa će i radosti biti više. Za VDKT je karakteristično da nemaju bombastičnih izjava, najava ili sl. već rade i pune narudžbe. Ako je u ono vrijeme bilo dobro za VDKT i preko 4000 kn, onda mora sada doci na razine iznad 1000 kn, jer ima čiste poslove koji donose dobru dobit, booking im je dobar, ulaskom u EU mogu samostalno nastupati na natječajima, a referecama će u budućnosti ostati sigurno jedan od vodećih hrvatskih izvoznih poslova.Ovom dionicom sam si objezbjedila mirnu budućnost, jer ovdje ne mogu izgubiti, a ako se slučajno nešto i dogodi u RH što će srušiti dionice, neka, jer ne planiram prodavati slijedećih 2-3 godine, a tada ćemo drugačije gledati na ponudu i potražnju ove dionice.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Ako je u ono vrijeme bilo dobro za VDKT i preko 4000 kn, onda mora sada doci na razine iznad 1000 kn

U međuvremenu se broj dionica itekako povećao…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Za koliko se broj povecao?Znas li otprilike?

Svi mi znamo da se VDKT dokapitalizirao što ima loše u
povečanju temeljnog kapitala
Koliko se povečao broj dionica Janafa nakon dokapitalizacije
pa je nakon toga povečanja
otišao gore debelo preko 100% i prednjači po rastu na ZSE

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Evo točno: 149.813 novih dionica.

A evo i linka:

Vaš link

2.LISTOPAD 2008
940KN – 1 DIONICA

Evo točno: 149.813 novih dionica.

danas ima 626000 dionica…otprilike 25 posto vise nego 2007 kad je bio 4000 kn.A danas mu je cijena 13 puta manja…dokup i samo dokup!!!!!
A evo i linka:

Vaš link
[/quote]

24.10 2007 4600 KUNA da ispravim.
Dokup kod mene i to sve do proljeća
Pozdrav svim vlasnicima VDKT!!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close