Pozdravljam vas sve na 7 dana jer odoh na skijanje. Pisemo se ponovo od nedjelje. Do tada budite dobri, nemojte se svadjati i dogurajte barem do 400 kunica:-). Puse svima od vjerne viaduktice!
E moj Inverter, samo se ti drži toga…. Mogu primjetiti da je prodaja presušila, a to neko zastrašivanje sa 67kom neće proći…. dapače sutra mislim kupiti nekih 100kom VDKT-R-A pa molim prodavače da se postave što niže. Unaprijed hvala!
Ukrcavanje pola milje, a onda rušenje cijene sa samo 29 keka…. meni se čini da netko želi još ovoga kupiti dok je jeftino. Samo 6% od svog ATH-a. Ipak malo previše, pa ni 1 DDJH koji ne radi ništa trenutno se trži na 12%. Očekujem pucanje otpora na 330-335kn i nakon toga metlu do 550kn. Da, dobro čitate, neće biti zaustavljanja do 550kn… I bit će jako jako brzo, baš kao na Badelu.
najbolje da spustite cijenu do nekih 150 kn kako bi se mogao "kvalitetno" nakrcati a onda pogurajte barem do 500 kn [tongue]
Do kraja tjedna cjena bi mogla doci do 400 kuna,na ovim razinama je uzeta malo veca kolicina dionica i akumulacija zavrsava danas,sutra i prekosutra ocekujem jak prodor cjene dionice [cool]
Vidim jomiii,toliko si uzbuđen da si dva puta okinuo po tastaturi.Ovaj post od dvi riči savršeno reflektira tvoje raspoloženje……,a i moje je slično!Sutra nastavak…! [thumbsup]
I ja uletio danas. Trebalo bi gore a sad kako bude bude. Ništa pametno od mene [kiss]
Zar ne misliš da je pad do 313kn obavio i hlađenje i da je gotovo s padanjem????
[/quote]
procjenite sami…
[/quote]
E moj Inverter, opet si pogriješio…mislim da ti nije kasno pazariti ni po 345kn jer jednom kad se to probije (a vjerujem iz prvog puta) brzina rasta će nadjačati i Badel od petka.
Iskrene preporuke svim dioničarima, ne prodajite prije 550kn gdje je 1.otpor.