Ovo je definitivno raketa,ovo ce donjet najbolje prinose u tekucoj godini, cjena ce do ljeta dostic razine od 1000 kuna,Rohatinski ce ubrizgat 10 milijardi kuna u gospodarstvo,inozemni dug ce se uredno vratit pocetkom godine,radovi ce se pokrenut brzinom svjetlosti a dionice ce odletit u pocetku preko 200%,SRETNA VAM I USPJESNA 2010 GODINA [cool]
kolega jomiii Bog te blagoslovio i tvoje prognoze. Ma ako bude i blizu dam ti i pusetinu :-)))
decki i cure…VDKT mora hitno na hladjenje ,,,,pregrijano….. [shocked]
slažem se s kolegom inverterom. Do 400 treba ovako polako,jer ispod 400 nije niti smjela pasti, a pred izvještaj i sa sezonom novih poslova kreće reli od te nulte vrijednosti. Sve sto se dogadjalo u RH u posljednjih pola godine ukazuje na to da je EU odlučila da nas uvede u red, a i da ce nam biti blagonaklona sto se stabilizacije tice,jer ce i njima biti lakse s nama ukoliko smo vise manje sredjeni. A s ulaskom u EU i nase firme nastupaju s drugacijim pozicijama u odnosu na sadasnjost, a koja za VDKT i nije nesto crna ako se pogleda stanje drugih firmi.Tako da se ne bojim previse da sam pogrijesila sa svojom investicijom, kuju sam doduse nesto i pojacala na ovim niskim razinama. A i ne planiram stavljati svoje dionice na prodaju u slijedecih 2-3 godine,a do tada cemo se druziti:-)
Ja se ne slažem s inverterom na 60-minutnom grafu dosta je ispod boolingera, koji se strahovito širi.
Prostora za rast ima još poprilično.
Indikatori jesu malo pregrijani na 60-minutnom, ali na dnevnom su supač [kiss], ko stvoreni za eksploužn.
Ja se slažem sa Hugom Chavezom i također smatram da je Inverter imao pravo na trenutno hlađenje kod cijene 332kn. Hlađenje se dogodilo, par dana mirovanja oko 315-320kn i mali broj prodanih komada i onda opet idemo gore, al snažnije.
decki i cure…VDKT mora hitno na hladjenje ,,,,pregrijano….. [shocked]
Zar ne misliš da je pad do 313kn obavio i hlađenje i da je gotovo s padanjem????
Ne savjetujem prodaju prije nekih 500kn….
Ha ha, ne vidim baš neku rasprodaju, cijeli dan se postavljam al me neće,… 307 kn je moja brojka…