Čisto navlačenje i manipulacija izvrtanje riječi i sl po čemu smo poznati
U drugim medijima potpuno suprotni podatci
Kaj bude opet neko na kraju dana spustio cijenu sa par kuna
promet u petak je bio stvarno patetičan….
kolege leminzi, ne razumijem zašto se šuljate po asku kad jako dobro znate da vam to sada nitko neće niti taknuti. Opet ste propustili prodati na lokalnoj euforiji i sada imate dionicu na kojoj ste očekivali brzu zaradu, ali od toga ništa. Polako ali sigurno ostajete u pekmezu…i jasno vam je da ćete morati prodati po bidu, nema vam druge, a spread grozno velik…. Možete se nadati da će vas netko sa aska skinuti ali to je samo nada, a ona umire posljednja. Morate izaći sa gubitkom jer dok god to ne učinite dionica neće rasti. To je prvo pravilo rasta. Trejderi koji su lakomo ušli moraju izaći sa gubitkom, podvijena repa i svoje dionice predati, po jeftinije nego su kupili, nekim drugim burzovnim bićima. I zato mi stvarno nije jasno kaj glumite po tom asku umjesto da stučete svoje dionice po bidu. Učinite uslugu sebi i drugima i prodajte po bidu, jer ako ne budete vi, bude leming Pero iza ćoška [bye]
kolege leminzi, ne razumijem zašto se šuljate po asku kad jako dobro znate da vam to sada nitko neće niti taknuti. Opet ste propustili prodati na lokalnoj euforiji i sada imate dionicu na kojoj ste očekivali brzu zaradu, ali od toga ništa. Polako ali sigurno ostajete u pekmezu…i jasno vam je da ćete morati prodati po bidu, nema vam druge, a spread grozno velik…. Možete se nadati da će vas netko sa aska skinuti ali to je samo nada, a ona umire posljednja. Morate izaći sa gubitkom jer dok god to ne učinite dionica neće rasti. To je prvo pravilo rasta. Trejderi koji su lakomo ušli moraju izaći sa gubitkom, podvijena repa i svoje dionice predati, po jeftinije nego su kupili, nekim drugim burzovnim bićima. I zato mi stvarno nije jasno kaj glumite po tom asku umjesto da stučete svoje dionice po bidu. Učinite uslugu sebi i drugima i prodajte po bidu, jer ako ne budete vi, bude leming Pero iza ćoška [bye]
Kolega Governor, ja mogu reći da nekad prodam i nekad kupim, ovisno što kaže TA i oscilatori.
Da je Viadukt kvalitetna firma koja postoji preko 50.g. i da je dosad preživjela sve krize opće je poznati svima.
Neki dan iznosite silne argumente kako je debelo podcijenjena,a danas obratna priča.
Pa jeste primjetili uopće da nema guranja na prodaji jer je prodaja presušila.
Dapače digli smo im takve količine da im se "tresu gaće" što će sada.
Meni bi pasalo da VDKT padne što niže, al ipak taj film nećete gledati. Cijeli dan se postavljam na 322 i 306 i nitko ne prodaje… Bojim se da i neće.
Tehnički pad na 320kn još jedan je moguć i time je sve iza nas i potvrda rastućeg trenda u trenutku odbijanja na 320kn što je šansa 99%.
Ogromna kupnja je bila na 350kn, po TA obično imamo na maloj količini (sretne ručice koje pokupe) ispuh nazad 7-13% i time gotovo padanje.
Nadalje dobiveni poslovi, pogotovo onaj u inozemstvu daje garanciju u ovu firmu koja se trži na 0,7 booka.
Pozdrav svima na ovom formu. Jesam nova ovdje, ali vas dugo pratim ispred malih ekrana. Za početak samo da kažem da mi je VDKT jako,jako draga dionica i da se nadam da će mi još dugo to i ostati usprkos svemu što se trenutno događa s ovom našom dionicom.VDKT zna svoj posao, a da je tako vidjeti ćemo svi u slijećih 5-6 mjeseci kada se zaokruže FIV i FI/2010 obzirom na opseg poslova u košarici. Nadam se da ćete biti u budućnosti "nježni" samnom:-).
Pozdrav svima na ovom formu. Jesam nova ovdje, ali vas dugo pratim ispred malih ekrana. Za početak samo da kažem da mi je VDKT jako,jako draga dionica i da se nadam da će mi još dugo to i ostati usprkos svemu što se trenutno događa s ovom našom dionicom.VDKT zna svoj posao, a da je tako vidjeti ćemo svi u slijećih 5-6 mjeseci kada se zaokruže FIV i FI/2010 obzirom na opseg poslova u košarici. Nadam se da ćete biti u budućnosti "nježni" samnom:-).
dobro nam došla!
Lijepa i pametna!
Takvi nam trebaju….
Nadam se da ćemo još dugo biti dioničari VDKT-a
ja cekam cijeli dan na 336 i jedva malo neki dobar samaritanac skinuo….
nema vam ništa od toga kolege, morat ćete po bidu tući.javite se kad stučete. Onda će se tek skidati ask. [cool]
Nigdje mi se ne zuri, mogu cekati…..a protiv moje religije je prodavati po bidu [thumbsup]
ipak me neke skine [thumbsup]
nije da ne vjerujem u ovu dionicu već mi je potreban keš a sve mi se čini da ću uskoro ponovno moći ući na 300kn, vidjet ćemo
pfuj pfuj………, nagovarati ljude da prodaju dok stojiš na bidu i nagovarati ljude da kupuju dok si prodavao na 470 kn
pfuj pfuj degutantno……..nemam riječi [tongue]