Dok je DLKV već na 349 i probio R2 otpor, samo mala napomena, R2 za VDKT iznosi 352kn… pa savjetujem naivne prodavače da se sklone… dok ih nije pojelo
kolega Split, ne sugerirajte ljudima šta da rade, neka rade šta hoće. Što se mene tiče, ja bih bio najsretniji da prodaju…po bidu…
U ovom suludom vremenu nagovarati ljude da kupuju građevince je stvarno smiješno.
Obratite pozornost na to.
U ovom suludom vremenu nagovarati ljude da kupuju građevince je stvarno smiješno.
Pa zato ce takvi kao ti kupovati kada bude tri puta skuplje
Niste upućeni u moje pisanje.
ULPL – pogodio dno u kunu skoro – rekao 660-670
INA – navlakuša od novinara – vraćeno na startne pozicije
možemo vaše predviđanje koje čuti. hvala.
poštovani kolega, ja se u potunosti slažem sa vama. ja ih nagovaram da prodaju VDKT.
Pa koliko vidim Ulpl se vec pola godine vrti od 650-730 kuna……tako da ni ne mislim da je neki uspijeh pogoditi dno dionice kad se vrti non-stop oko iste razine……BTW dno je na 650 a ne na 660-670 kuna….
A sto se tice VDKT, mislim da vise pada od ovoga nece biti…..cijena je pala sa 500 (ljetos) na donedavnih 300 kuna……..i mislim da ova dionica mora ici gore, kao i 99% dionica na ZSE…..e sad je pitanje koja od njih ce odratiti najveci i najskoriji rast?
hoće li jedna blokadica danas?
ja bih rekao da bi to bilo sasvim korektno, ne mislite li?
hip hop, zeko skok na skok [cool]