mozda se uopce ne misli vracat……….
Bude se on vratio, al do 400kn sa 5x većim brojem kupljenih dionica….
evo ja trejdanjem na HGspotu zaradio tako ako i kupim na 350 opet mi ispada kao da sam kupio po 300..
[lol]
Pa kako imaš onda tu zaradu???
+95 kom
Naravno na 300kn
Livaković je kao bivši državni tajnik te, također bivši, predsjednik NO-a Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta držao ključ blagajne državne cestogradnje
ZAGREB – Istraga o kriminalu u HAC-u sada je ponajviše usmjerena na Zdravka Livakovića, bivšeg državnog tajnika. Kao bivši predsjednik nadzornih odbora Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta bio je najvažniji čovjek državne cestogradnje.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
* Petorica iz afere HAC u pritvoru do ponedjeljka
* SDP u Saboru zatražio Kalmetinu smjenu
* Pohapšen dio bivše Uprave HAC-a i jedan od vlasnika Skladgradnje
* Uhićeni članovi Uprave HAC-a prebačeni u Zagreb
Kronologija ‘Nesklada’
U HAC-u su punih pet godina vladali sklad i Skladgradnja, Dalekovod, Viadukt i drugi kooperanti zbog kojih se planska cijena gradnje uvijek uspijevala prebaciti do granice od 24 posto, preko koje se morao raspisivati novi natječaj.
Glavni u HAC-u
Kada je napokon dokazano da su troškovi bojanja tunela mala Kapela i Sv. Rok prebacili tu zakonsku granicu, i to nekoliko puta, Uprava HAC-a je smijenjena, a onda i uhićena.
Prema neslužbenom izračunu kojim raspolaže istraga, na budžetu od pet milijardi HAC je, uvećavajući troškove radova za prosječno 25 posto, proizvodio štetu od približno milijardu godišnje. To znači da je Livakovićev mandat državu koštao oko šest milijardi kuna. Časnije ne može biti.
– Ponosan sam na svojih šest godina mandata. Časno sam obavljao dužnost i odlazim bez i jedne mrlje – izjavio je nedavno Livaković a ostavio je tvrtku u dramatičnom rasulu s rupom od više milijardi kuna.
Predator, stvarno si dosadan, zar ne misliš da su u padu sa 4800kn na 300kn akumulirane sve negativnosti i sva živa moguća crnila? Ti čekaj 700kn, trebat će netko pogurati preko 1200kn
Ma u biti bilo bi bolje da padnemo na 200kn da se istresu sve "drhtave i nesigurne" ručice, da ova dionica bude u čvrstim rukama i onda nema zaustavljanja do 1500kn.
Vidim da niko nije primjetio današnji promet koji je veći od tjednog prometa
i kupce koji su kupovali po 300-400 dionica u jednom komadu….
Vidim da niko nije primjetio današnji promet koji je veći od tjednog prometa
i kupce koji su kupovali po 300-400 dionica u jednom komadu….
kolega DATA, svi su primjetili samo se prave malo blesavi. Ovakva kupnja na VDKT-u se nije stvorila otkad ja pratim ovu dionicu a to je dosta dugo. U pet minuta količina na kupnji narasla je sa 500 komada na preko 2000 komada u top 30 naloga u rasponu od 10 kuna na bidu. Namirisale pirane krv. I ja sam pirana i to otvoreno priznam i ne sviđa mi se kad mi se slikaju sa primjerice 400 komada na bidu jer i dalje kupujem. Trenutno mi više odgovara da cijena padne jer sam u međuvremenu odlučio dati VDKT-u po ovim cijenama ipak nešto veći udio u portfelju nego sam prvotno mislio.
srdačno Vaš,
guvernerov mlađi brat, GUBERNATOR
MEDIJAN od početka postojanja na burzi:
IGH = cca 5400
DLKV = cca 600
VDKT = cca 980
Sad se udubite u ozbiljnu literaturu i onda………pustite vodu!
Prodaje: Količina Cijena
25 334,40
54 335,00
24 337,00
33 344,02
3 345,55
25 346,00
41 350,00
50 355,00
Kupnje: Cijena Količina
325,01 17
325,00 19