Molio bih ovog kaj se slika na bidu da makne ovih 400 komada jer očito baš ne razumije neke stvari na burzi i stvara nam nervozu , a samo će dić cijenu bezveze. ko da je s marsa pao
Kako bez veze će dić cijenu? Zar si zaboravio da je tvoj Braco tvrdio da Viadukt vrijedi 570 kuna brat bratu, a sad ti govoriš da se taj sa 400 kom makne?
Ili ti pišeš kad treba naganjat cijenu prema dolje a Data i Rakvijem kad je treba pumpati prema gore?
Ništ mi više nije jasno……
Jel moš to malo elaborirati? [huh]
ma jos je malo rano za dizat cijenu…ja još čekam ispod ovog 400 kilaša…….neš sam danas pokupio, ali se ima još keša, pa da ne stoji……
Nekoć : 3 dionice VDKT = 1 dionica IGH
Danas: 10 dionica VDKT = 1 dionica IGH
Što je povoljnije?
Cijena otvaranja 319, ako zatvorimo na toj cijeni ili više TREND se promijenio…
+95 kom
Mislim da je trenutno kupnja graditelja daleko bolja investicija nego kupnja brodara!
Molio bih ovog kaj se slika na bidu da makne ovih 400 komada jer očito baš ne razumije neke stvari na burzi i stvara nam nervozu , a samo će dić cijenu bezveze. ko da je s marsa pao
Kako bez veze će dić cijenu? Zar si zaboravio da je tvoj Braco tvrdio da Viadukt vrijedi 570 kuna brat bratu, a sad ti govoriš da se taj sa 400 kom makne?
Ili ti pišeš kad treba naganjat cijenu prema dolje a Data i Rakvijem kad je treba pumpati prema gore?
Ništ mi više nije jasno……
Jel moš to malo elaborirati? [huh]
[/quote]
Kolega predator, moram vam reći da cijenim vaše znanje. Srećom pa niste poslušali onog Vidru koji je preporučao THNK po 2200 nego učinili sve suprotno od njega. Uff… drago mi je da te poslušali svoj unutarnji zov a ne slušali tamo neke samoprozvane gurue koji su uzeli Merlinov avatar i pričaju da je to on. BraVo kolega predator!!
Mislim da je trenutno kupnja graditelja daleko bolja investicija nego kupnja brodara!
U ime svih neodlučnih koji ne znaju da li da kupe ili prodaju, zahvaljujem se na ovom mišljenju.
Možete otvoriti naloge za prodaju
evo ja trejdanjem na HGspotu zaradio tako ako i kupim na 350 opet mi ispada kao da sam kupio po 300..
[lol]
znati znanje i učiti je osnov svega [thumbsup]