PA fondovima mi je dosadno i kupovati, kad im treba samo 200 keka kuna do 500kn.
Evo jedan mogući scenarij…Ne kažem da će ovako baš biti, al tu smo negdje, grebemo po dnu…
PA fondovima mi je dosadno i kupovati, kad im treba samo 200 keka kuna do 500kn.
Pratim tvoje postove od dana kada se dionica odbila od 500 kn i vidim da ti nije lako (mislim u portfelju). Za utjehu…i ja sam na ovoj dionici u gadnom minusu. E sad, mislim da sam ulaskom u ovu dionicu promašio i iskreno ne znam kada ću biti na nuli. Većina toga što si napisao stoji, ali ..ebi ga, ne ide gore i gotovo. pozdrav…
A PBZ malo pomalo kupuje i ne žali se na cijenu
Pratim tvoje postove od dana kada se dionica odbila od 500 kn i vidim da ti nije lako (mislim u portfelju). Za utjehu…i ja sam na ovoj dionici u gadnom minusu. E sad, mislim da sam ulaskom u ovu dionicu promašio i iskreno ne znam kada ću biti na nuli. Većina toga što si napisao stoji, ali ..ebi ga, ne ide gore i gotovo. pozdrav…
[/quote]
Moj minus na VDKT-R-A je jako malen, jer ipak imam STOP LOSS!
Na ovoj dionici ostane uvijek "zaglavljeno" jako puno onih koji kupuju dok je euforija – koji kasnije kada počinje kliziti u kontra stranu panično prodaju (kao jučer u zadnjih 15min). Pošto je jako malo kupaca normalno je da sruše cijenu po 5, 6% … Trenutno na kupnji iznad 300kn stoji sramotnih 222kom (da moram prodati istu ili veću količinu evo ti VDKT-R-A ispod navedene cijene po brzom postupku)
Ako se crvenilo „vani“ nastavi za par dana smo na cca 290kn
Na ovoj dionici ostane uvijek "zaglavljeno" jako puno onih koji kupuju dok je euforija – koji kasnije kada počinje kliziti u kontra stranu panično prodaju (kao jučer u zadnjih 15min). Pošto je jako malo kupaca normalno je da sruše cijenu po 5, 6% … Trenutno na kupnji iznad 300kn stoji sramotnih 222kom (da moram prodati istu ili veću količinu evo ti VDKT-R-A ispod navedene cijene po brzom postupku)
Ha ha, pa opali po kupnji kad si faca, sad stoji 600kom a ne 222kom kako si rekao.
I imamo defitnivno BUY signal
Sve ok…….
ali isto zabrinjava količina koja je iskrcana bez obzira što se kupnja oporavlja….
nastojim it realan iako sam unutre malim djelom….
drugi čekam dosta niže….
Pa trebalo je pustiti "bisere" da se iskrcaju po ovim cijenama!
Kupnja iznosi 1336 komada.
slažem se da je trebalo pustiti bisere da se iskrcaju……
samo nešto puno je tih bisera i ne posustaju….
tako da mi to baš i nije neko ohrabrenje….
prije bih rekao da bumo još dole nego gore…
no vidjetćemo…
Prodao ovo siće što sam imao…….
Gubitak 4% u jedan dan …….
šta bi tek bilo da sam kupio peije 15-ak……..
čekam debelo ispod 300………
tek sam uvijeren u pad……..
tko voli nek izvoli…..
ima na prodaji dovoljno za sve…..
ja se više ne javljam ovdije…..
tek na 2..