Ovo ne vrijedi ni blizu cijeni po kojoj se trži, jer posla jednostavno nema osim za preživljavanje. To je jasno svakome živom, pa nije ni čudo da tone kao sjekira.
Čak je i Vilim Ribić nedavno prodao
[sealed]
A kolega Spomenka i kolega Sever nisu ni kupovali.
Ne znam da li se vide kakve promjene u Top10
Ovo ne vrijedi ni blizu cijeni po kojoj se trži, jer posla jednostavno nema osim za preživljavanje. To je jasno svakome živom, pa nije ni čudo da tone kao sjekira.
Čak je i Vilim Ribić nedavno prodao
[sealed]
Ako nema posla onda ne vrijedi 3000 kn, ali ovih 300-400 kn bar ime vrijedi. Dionice se kupuju kad je situacija u sektoru najgora a prodaju se kad je sve idealno i kad kupuju takvi kao ti.
Nije sve tako crno s građevinarima, grebu po dnu ali oni će se stabilizirati brže nego mislite.
Pozdrav podrške kolegi DATI!
Lijep post Antiša, slabo ovaj Predatorski lik druka!
Pa ja bi ti rekao Predator, ako imaš VDKT-R-A onda prodaj sutra, eto ja ti dajem sutra 355kn ako želiš.
Vemil je i ime promijenio, tako da ta teorija o imenu, koje vrijedi 300-400 kuna baš i ne stoji!
Pa nije to Vegeta da im ime nešto vrijedi, to je betonirac i šljunčar!!
Za ostalo se slažem, da se kupuje kad je nepopularno. To je više nego ok.
Ljudi gledajte to ovako u 12. mj prošle godine BDI je bio 500 bodova i svi su pričali da će brodari propasti i da ne vrijede, tek su tada počeli vrijediti. Godinu dana poslije vozarine 4500 bodova, brodari narasli 120%, svi govore da to vrijedi.
Tako će biti i s građevinarima sljedeća godina će biti teška ali će se sigurno otvoriti neki novi poslovi i građevinski "BDI" koji je sada na najnižim razinama će krenuti prema gore.
Ime uz sebe veže tradiciju, reference, iskustvo, prepoznatljivost na određenom području građevine i svakako ima svoju vrijednost, oni na temenlju toga godišnje naprave 1,5 mlrd poslova. ZNA SE koji građevinari dobijaju poslove od države i to nešto vrijedi.
Usporedba s brodarima je jedino klimava zbog velike zaduženosti građevinara, ali već smo vidjeli da su financijeri spremni pružiti potporu velikim građevinskim firmama.
BIT ĆE BOLJE,RSI POTHLAĐEN
Sve štima, punjenje GAP-a na 343kn sutra na jako jako sitnom volumenu, RSI ispod 20 i sprema se okrenuti. Po meni pitanje je sata za okretanje TRENDA. HOLD i nema prodaje!
Splite
slažem se sa tobom , treba popuniti gap.
Znači to je dno???
Moguće je dno u rasponu 330-345kn, posljednja prilika, iako za ukrcaj ozbiljnijih količina skala mora ići barem 40% gore.
E moj split puno ti palamudiš na ovoj temi kao i na mnogim drugim i pišeš kako , kad i šta ti odgovara……..
Jako neozbiljno..
U svakom slučaju strah me i napisati da nebi bio izbrisan gdje ja vidim VDKT do kraja 3/2100.
-sviđa mi se ova igra!!!
ps. Pozdrav!!!!!!!
E moj split puno ti palamudiš na ovoj temi kao i na mnogim drugim i pišeš kako , kad i šta ti odgovara……..
Jako neozbiljno..
U svakom slučaju strah me i napisati da nebi bio izbrisan gdje ja vidim VDKT do kraja 3/2100.
-sviđa mi se ova igra!!!
ps. Pozdrav!!!!!!!
pa kad je vidiš tako nisko,šta se uopće javljaš na ovoj temi?
bježi iz ove dionice i s ove teme glavom bez obzira
nema e ovdje mjesecima i onda kapneš sa nekom katastrofičnom informacijom na kapaljku