Mora da si postavio nalog na tu cijenu pa misliš da će ti neka ribca uletiti.
Nezgodno je jedan dan havliti a drugi dan kuditi i to ovisno jesi u
kešu ili nisi …
Ovo je super dionica i ostajem pri tome! Samo ako se da trejdati zašto ne bih trejdao???
[/quote]
Ja osobno ne volim daytradere jer su oni samo nanose štetu dionici
No nemam apsolutno ništ protiv tebe tvoje je pravo da radiš sa svojom lovom što hočeš.
Samo ti trejdaj samo nemoj misliti da čete ljudi koji čitaju shvačati ozbiljno
ako jedan dan tvrdiš da je VDKT super a drugi dan suprotno pa tako kako tebi paše u nedogled…
Nagovaro si ljude da drže dionicu kada si ti prodavo a da prodaju kada si kupovo niko
nije naivan pa da ne kuži te igre bolje zauzmi svoj stav pa ga se drži…
A ako ti se trejda trejdaj samo nemoj mjenjat svoje mišljenje u postovima kao list na vjetru…
VDKT-R-A 390,00 1 390,00 27.10.2009 10:01:29
VDKT-R-A 404,99 3 1.214,97 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 50 20.249,50 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 100 40.499,00 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 29 11.744,71 27.10.2009 10:00:00
Evo rušenje za 3% sa jednom dionicom..
Koje afere ašto su druge dionice onda rasle….
Evo ovo je baš djelo jednoga daytradera dok radi korist sebi
uništava vrijednost dionice večini ostalih vlasnika.
Da ova naša burza nije šrot kakav je ne bi niko mogao
rušiti Vdkt za 3% sa 400 kuna..
Izašlo izvješće Viadukta.
Neću ništa komentirati, zbog DATA-e.
Pogledajte cash flow.
" Ukupni prihodi za razdoblje 01.01-30.09 2009. godine iznose 943.402.897,39 kn i za 9% su
manji u odnosu na isti period prošle godine.
Od toga je na projektima cestogradnje i vijadukata ostvareno 909.158.377,46 kn. Društvo je
imalo punu zaposlenost kapaciteta a pri izvođenju radova na projektima poštivali su se svi
rokovi.
Ukupno ostvareni rashodi iznose 903.702.736,86 kn, što je za 13% manje u odnosu na isti
period prošle godine. Iz toga je ostvarena dobit u iznosu od 39.700.160,53 kn, što je za
27.906.828,16 kn više u odnosu na isti period prošle godine. "
Prilično dobro.. pokazali su da znaju smanjit rashode [thumbsup]
27. listopad 2009.
Snažan rast dobiti Viadukta
Viadukt je u prvih devet mjeseci ove godine zabilježio 943,40 milijuna kuna ukupnih prihoda, što je za 9 posto manje u odnosu na isti period prošle godine.
Od toga je na projektima cestogradnje i vijadukata ostvareno 909,15 milijuna kuna, navodi se u izvješću objavljenom danas na Zagrebačkoj burzi. Ukupni rashodi iznose 903,70 milijuna kuna, što predstavlja pad od 13 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Iz toga je ostvarena dobit od 39,70 milijuna kuna, što je za čak 27,90 milijuna kuna više u odnosu na isti period prošle godine.
Bez obzira na dobre poslovne rezultate u trećem kvartalu izraženo se osjećaju posljedice globalne recesije i to najviše kroz produljenje rokova naplate potraživanja, pogoršanu likvidnost, te otežanu dostupnost izvorima financiranja, navode iz kompanije. Direktna posljedica toga je vrlo otežano plaćanje obveza prema dobavljačima i kooperantima, upozoravaju iz Viadukta, te dodaju da je društvo do sada izmirivalo sve svoje obveze prema državi, bankama i leasing kućama.
"Dolazi do usporavanja već ugovorenih radova na pojedinim dionicama i smanjivanja investicijskih ulaganja. Kako je država naš najveći investitor, a već je i ranije sve ukazivalo na to, biti će ugrožena likvidnost društva", stoji u izvješću.
(pd)
s ovakvim izvještajem bi dionica trebala skočiti i to dosta.
u ovoj godini kad trgovina ima ogroman pad prihoda i dobiti,ovakav izvještaj od građevinara je odličan.pa ne rade oni za neke obrtnike koji će propasti.radove koje su oni napravili uvijek će naplatiti prije ili kasnije.a ostvariti dobit ove godine i da ti prihod padne samo toliko je odličan rezultat,a neka priča tko šta hoće.
Bravo Viaduk u najtežoj krizi dva odlična izvješča za redom
da ne spominjem novodobivene poslove ..
Lagali su vas cjelo vrijeme ova odlična firma daje same vrhunske reuzultate
a cjena dionice je ispod svake cijene…
Da ne spominjem da je VDKT bio prije mjesec dana skoro 500 kuna
i da su ga srušili za 13 posto u par dana
Koliko ide sada gore iza opet odličnih rezultata bumo skoro vidili.
Ovo je dokaz laži koja se širi o građevincima i ponovo vrhunsko izvješče a zadnje je
bilo najbolje među građevincima.
Svaka korekcija je prolazna, a onda bome vrijeme je za pokret GORE.
Bravo Viaduk u najtežoj krizi dva odlična izvješča za redom
da ne spominjem novodobivene poslove ..
Lagali su vas cjelo vrijeme ova odlična firma daje same vrhunske reuzultate
a cjena dionice je ispod svake cijene…
Da ne spominjem da je VDKT bio prije mjesec dana skoro 500 kuna
i da su ga srušili za 13 posto u par dana
Koliko ide sada gore iza opet odličnih rezultata bumo skoro vidili.
Ovo je dokaz laži koja se širi o građevincima i ponovo vrhunsko izvješče a zadnje je
bilo najbolje među građevincima.
Točno DATA. Naši mediji (svih vrsta) imaju građevinare uvijek pri ruci da bi:
– popunili manjak vijesti ili priča o "kiselim krastavcima". Čim im usfali nekoliko kartica teksta urednik da zadatak dežurnom novinaru: napiši nešto o građevinarima….znaš već.
– kako je cijela zemlja u banani a građevina se spominje u svim mogučim oblicima najlakše je izmisliti nešto negativno, čitanost je tu. Više manje svi smo zainteresirani za građevinarce bilo zbog
cestogradnje, tunela, mostova, sudbina zaposlenih, kupnje stana za sebe ili djecu…..i još sto razloga.
– ako se dogodi neka nova naruđba "pa to se normalno očekuje" ali ako napišu neku bombastičnu negativnu izmišljotinu, onda je to udarna "vijest".
– sigurno je da takav sistem neki od "bistrih" koriste i za vlastitu korist, loveči dionice u mutnom pa i za špekulacije.
Kad izađe na vidjelo da zamajavaju publiku onda će pisati o nečem drugom, krugovima u žitu, opsadi slovenskih ribara na S. Valu, čovjek ugrizao psa i slične vijesti.
sad se vidi kako su ove priče o padu dobiti od -50% kod građevinara obična laž! odlična izvješća bit će i od DLKV, IGH…a ne bi me čudilo ni kod HDEL i INGR
čestitke kolegama dioničarima VDKT, sutra će građevinari odletjeti zasluženo gore [thumbsup]
Ovo je super dionica i ostajem pri tome! Samo ako se da trejdati zašto ne bih trejdao???
[/quote]
Ja osobno ne volim daytradere jer su oni samo nanose štetu dionici
No nemam apsolutno ništ protiv tebe tvoje je pravo da radiš sa svojom lovom što hočeš.
Samo ti trejdaj samo nemoj misliti da čete ljudi koji čitaju shvačati ozbiljno
ako jedan dan tvrdiš da je VDKT super a drugi dan suprotno pa tako kako tebi paše u nedogled…
Nagovaro si ljude da drže dionicu kada si ti prodavo a da prodaju kada si kupovo niko
nije naivan pa da ne kuži te igre bolje zauzmi svoj stav pa ga se drži…
A ako ti se trejda trejdaj samo nemoj mjenjat svoje mišljenje u postovima kao list na vjetru…
[/quote]
Ej, ja mislim da sam napisao nedavno da će ova dionica u ne tako dalekoj budućnosti doći na 1000kn i da je ja neću prodati dugoročno (kratkoročno imam pravo) prije 1200kn.
Stoga nemoj dijeliti lekcije, vjerovatno si i sam trejdao a zamjeriš drugima.
Da prodao sam na 427kn neki dan, kupovao na 400kn opet. A šta je to zlo?