Mora da si postavio nalog na tu cijenu pa misliš da će ti neka ribca uletiti.
Nezgodno je jedan dan havliti a drugi dan kuditi i to ovisno jesi u
kešu ili nisi …
Ako misliš na prodaju VDKT, malo jesam trejdao, al ne izlazim dugoročno iz njega, uvijek kratkoročno, a kod okretanja redovito podebljam poziciju
Split čisto sumnjam da u narednim danima budeš gledao taj film [cool] [cool] [proud]
Možda ipak radim kontraefekt, daj Bože da VDKT ode gore. Sretan i ja i svi ostali dioničari VDKT.
Čini mi se da za ovo još nije bilo posta.
Još jedan posao što VDKT radi sad vec neko vrijeme, novo čvoriste na autocesti između Jaske i Zagreba..
[thumbsup] [thumbsup]Bravo ovo je već drugi novo dobiveni posao u dva tjedna [thumbsup] [thumbsup]
Tkoo nije pročitao informacije okrenite koju stranu nazad da vidite da se poslovi u iznosu od 7 miljardi uopče ne ukidaju sve je to bila velika novinska laž!!
Izvješče stiže najkasnije do kraja tjedna…
Budući da čitam ovaj forum već skoro dvije godine, napokon sam se odlučio registrirati…..
Prvo se moram zahvaliti kolegi Data, jer sam na osnovu njegovih postova prije par mjeseci kupio ovu dionicu i prodao ga sa zaradom od 30%…..sada nedavno sam opet kupio Vijadukt, po cijeni od 445 kn….mozda malo prerano, ali sta je tu je…..
U zadnje vrijeme vidim dosta loših vijesti , prvenstveno što se građevinara tiče, ali gledajući hrpu šrotovskih dionica, čije se cijene svakodnevno pumpaju, toplo se nadam da će uskoro i ova dionica dostići neku normalnu (1000kn) cijenu…
Budući da čitam ovaj forum već skoro dvije godine, napokon sam se odlučio registrirati…..
Prvo se moram zahvaliti kolegi Data, jer sam na osnovu njegovih postova prije par mjeseci kupio ovu dionicu i prodao ga sa zaradom od 30%…..sada nedavno sam opet kupio Vijadukt, po cijeni od 445 kn….mozda malo prerano, ali sta je tu je…..
U zadnje vrijeme vidim dosta loših vijesti , prvenstveno što se građevinara tiče, ali gledajući hrpu šrotovskih dionica, čije se cijene svakodnevno pumpaju, toplo se nadam da će uskoro i ova dionica dostići neku normalnu (1000kn) cijenu…
dobro došli na forum i puno uspjeha kako u svoje tako i u ime cjelokupne forumaske zajednice
pofuk
Zahvaljujem se kolegi quadro na komplimentu i jako mi je drago da su moji postovi nekome pomogli da zaradi novce na ovoj nepravednoj burzi ,da je bilo imalo pravde zarada bi bila višestruko veča..
Vi se kolega sječate da sam tada najavljivao dobro izvješče dok niko u to nije vjerovao..
Svi su crnili građevinare isto kao sada naivni ne vide da izvješča dolaze ovaj tjedan prodaju dionice u bescjenje dok se veliki smiju jer im budu za tjedan dva prodavali znatno skuplje iste dionice nazad
e kolega vi ste vjerovali u VDKTi zato ste zaradili i trebali ste zaradi i više ova dionica je podcjenjena do kosti….
Mora da si postavio nalog na tu cijenu pa misliš da će ti neka ribca uletiti.
Nezgodno je jedan dan havliti a drugi dan kuditi i to ovisno jesi u
kešu ili nisi …
Ovo je super dionica i ostajem pri tome! Samo ako se da trejdati zašto ne bih trejdao???
ma poslova ima…ko u prici…samo sta dionica konstantno gubi na vrijednosti nazalost…jer kod nas kad pada pada sve bez obzira bila to gradevina, brodogradnja ili nesto trece i bez obzira na dobivene poslove…ma katastrofa…
zato samp strpljenje i nista vise…sve ce doc na svoje, samo je pitanje vremena… [smiley] i nastavimo s osmijehom i pozitivom jer to nas drzi….bilo bi lijepo da se cifra utrostruci i da vidim na ovom forumu samo smajlice a ne pesimizam.. zato zivio viadukt [thumbsup]
Ima li danas šanse i za jednu dobru vijest koja bi mogla zaustaviti daljni pad!? Sumnjam…
Ne treba očekivati da se sva ova gomila afera i korupcija ne odražava na burzu, pogotovo na građevinare, zato se trebamo nadati da će se napokon nešto početi rješavati u tim aferama. Bez toga možemo samo očekivati daljnji pad kreditnog rejtinga Hrvatske, a znamo kako se to održava na građevinare, tj. na mogućnost naplate od njihovih investitora (čitaj države).
Zato, samo strpljivo, ova dionica MORA značajnije prema gore…
VDKT-R-A 390,00 1 390,00 27.10.2009 10:01:29
VDKT-R-A 404,99 3 1.214,97 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 50 20.249,50 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 100 40.499,00 27.10.2009 10:00:00
VDKT-R-A 404,99 29 11.744,71 27.10.2009 10:00:00
Evo rušenje za 3% sa jednom dionicom..
Koje afere ašto su druge dionice onda rasle….